Hotel Palcát absolutním vítězem Czech hotel Awards

Velký sál pražského Slovanského domu se stal ve čtvrtek 5. června místem slavnostního vyhlášení cen prestižní ankety Hotel roku 2014. Ve třetím ročníku ze 153 přihlášených hotelů se stal absolutním vítězem Hotel Palcát v Táboře.

Hlasování v kategoriích 3*, 4*, 5* hotel a wellness hotel probíhalo na oficiálních webových stránkách soutěže www.hotelawards.cz. Jinak tomu bylo v kategorii kongresový hotel, kde o vítězích rozhodovala odborná porota složená z řad zástupců významných společností pořádajících kongresy a různé společenské akce.

Poprvé se soutěže zúčastnil i Hotel Palcát v Táboře. Hotel se umístil na zlaté pozici hned v 5 kategoriích ze 6 možných. Je vítězem všech regionálních kategorií (*** hotel roku, congress hotel a wellness & spa hotel) a zároveň i absolutním vítězem v celé České republice a to v kategorii *** Hotel roku a Congress hotel roku.

„Tímto bychom rádi poděkovali všem za podporu a projevenou důvěru. Velice si vážíme vaší podpory. Ocenění je pro nás tou pravou motivací, že naše práce má smysl a i nadále budeme pracovat na zlepšování našich služeb, abyste vy naši zákazníci byli vždy nadmíru spokojení“ uvedla Ing. Markéta Rohelová, marketing manager hotelu Palcát.

Zdroj fotografií: archiv Conventia, s. r. o., Milan Novák a Ing. Markéta Rohelová, hotel Palcát – děkujeme.

Hotel Palcát absolutním vítězem Czech hotel AwardsHotel Palcát absolutním vítězem Czech hotel AwardsHotel Palcát absolutním vítězem Czech hotel Awards

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka