Hotel Jana **** otevřel nové Wellness centrum pro hotelové hosty i širokou veřejnost

1. září 2010 otevřel Hotel Jana v Přerově nové Wellness centrum. Nechybí v něm solná pára, aroma pára, senná bio sauna, aroma bio sauna, finská sauna, infrasauna, ledová studna, Kneippovy lázně, whirlpool, tropické sprchy, vodní jeskyně, sluneční louka ani masáže.

Například v senné bio sauně se intenzivně šíří vůně sena. Tato aplikace je přínosem pro revmatické bolesti, ke zlepšení prokrvení pokožky, má blahodárné účinky na psychiku člověka a regeneraci celého organismu. Hotel Jana doporučuje opakovat tento 15-20 minutový proces saunování nejméně 3x s následným ochlazením a deseti minutami odpočinku.

Po pobytu v saunách Hotelu Jana vám můžeme doporučit ledovou studnu, ve které vyrábí ledovač ledovou tříšť, která je netradiční formou ochlazení po saunování.

Hlavním účinkem Kneippových lázní je zlepšení prokrvení nohou, celkového metabolismu a krevního oběhu. Oblázky na dně potůčku masírují chodidla, střídavé koupele zlepšují prokrvení ve všech oblastech těla. Vyzkoušený recept je přešlapovat jednu minutu v nádrži s teplou vodou a pak pět vteřin v nádrži s vodou studenou. Tento cyklus několikrát opakovat.

Hotel Jana **** otevřel nové Wellness centrum pro hotelové hosty i širokou veřejnostHotel Jana **** otevřel nové Wellness centrum pro hotelové hosty i širokou veřejnostHotel Jana **** otevřel nové Wellness centrum pro hotelové hosty i širokou veřejnostHotel Jana **** otevřel nové Wellness centrum pro hotelové hosty i širokou veřejnost

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka