HOLIDAY WORLD 2016

Kouzlo exotických dálek či krásy tuzemských regionů

V termínu od 18. - 21. února 2016 se na výstavišti v pražských Holešovicích uskuteční 25. veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD. Veletrh patří dlouhodobě mezi nejvýznamnější a nejprestižnější událost cestovního ruchu ve střední Evropě, a to jak pro odborníky, tak i širokou veřejnost. REGION WORLD pak slouží k prezentaci tuzemských regionů či slovenských regionů. Těšit se můžete i na 10. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL.

Svou účast na slavnostním zahájení HOLIDAY WORLD 2016 přislíbila ministryně pro místní rozvoj ČR Karla Šlechtová, generální ředitelka CzechTourism Monika Palatková a generální ředitel pořadatelské společnosti Incheba Expo Praha Alexander Rozin.

V letošním jubilejním ročníku, se díky jednání mezi čínským tourist boardem (CNTO), CzechTourismem a Inchebou Expo Praha, stává Čína čestným hostem veletrhu. Účastníci se mohou těšit na bohatý kulturní program, prezentaci řady čínských touroperátorů a přímých leteckých spojení mezi Prahou a Pekingem. Organizátoři veletrhu i letos odhadují hojnou účast zhruba 700 vystavovatelů z řad domácích cestovních kanceláří, jednotlivých regionů České republiky a zahraničních turistických centrál.

HOLIDAY WORLD 2016 poprvé ve své historii představí i partnerský region - Jihomoravský kraj, který je průkopníkem v tomto směru. Ve veletržní hale tak budou moci návštěvníci získat informace z pestré nabídky turistických možností i vinařskou sekci.

Součástí veletrhu budou opět zajímavé workshopy, přednášky a semináře na aktuální témata v oboru, firemních prezentací. Během víkendu nebudou chybět filmové přehlídky WorldFilm a Expediční kamera a jedinečné fotografické výstavy. Společně s veletrhem HOLIDAY WORLD se v termínu představí i 10. ročník gastronomického veletrhu s názvem TOP GASTRO & HOTEL. Ten je v České republice jednou z nejvýznamnějších akcí ve svém oboru. V roce 2015 se veletrhu zúčastnilo celkem 170 vystavovatelů z 12 států. Výstavu navštívilo 31 550 návštěvníků.

Program výstavních dnů bude na holešovickém výstavišti opravdu bohatý, nenechte si tedy ujít jedinečnou příležitost seznámit se zblízka s exotickou Čínou, Českou a Slovenskou republikou.

Organizátor akce: INCHEBA EXPO PRAHA, spol. s r.o.

Místo konání: Výstaviště Praha - Holešovice

Otevírací doba:

Pouze pro odborníky: Čtvrtek: 9.30 - 18.00 a Pátek: 9.30 - 18.00

Pro veřejnost: Sobota: 9.30 - 18.00 a Neděle 9.30 - 17.00

Vstupné:
18. 2. - 19. 2. (platí na Holiday World a Top Gastro & Hotel)
Předregistrace odborníků: 400 Kč
Odborníci na místě (na pokladně): 600 Kč

20.2. - 21.2. (platí na Holiday World, Golf Show a Top Gastro & Hotel)
Vstupné plné: 150 Kč
Rodinné vstupné: 300 Kč (2 dospělí + dítě nebo děti do 15 let)
Zlevněné vstupné: 100 Kč (pro seniory, ZTP, studenty, děti a mládež do 15 let)
ZTP+P vč. 1 osoby doprovodu: 20.2. - 21.2. zdarma, Děti do 10 let: zdarma

HOLIDAY WORLD 2016

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka