Holiday Word již po devatenácté

19. ročník Středoevropského veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD 2010 se bude tradičně konat na pražském Výstavišti v Holešovicích ve dnech 4. - 7. února 2010.

Veletrh    Holiday   World   patří   dlouhodobě   mezi   nejvýznamnější   a nejprestižnější  veletržní  události  cestovního  ruchu  ve střední Evropě. Každoročně  se  stává  místem setkávání odborníků v oboru, představuje jeho trendy  a  aktuální  přehlídku služeb a nabídek pro veřejnost. Region World slouží  k prezentaci tuzemských regionů a prakticky všechny krajské úřady a další  instituce připravují svou účast. Představí se zde i mnohé regionální agentury a letos opět také většina slovenských samosprávných krajů.

Součástí středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2010 bude opět  bohatý doprovodný program v podobě workshopů, přednášek a seminářů na aktuální témata v oboru, firemních prezentací a o víkendu samozřejmě nebude chybět  ani  prestižní filmová přehlídka WorldFilm a jedinečné fotografické výstavy.

V letošním roce se opět v tomto termínu představí další dva veletrhy: 4. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO a 3. ročník specializovaného veletrhu golfu a golfového turismu GOLF  WORLD  PRAGUE.

 

Holiday Word již po devatenáctéHoliday Word již po devatenácté

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka