HERO FACTOR

9.11 a 10.11. 2018

Poprvé v historii na fitness veletrhu SportLife v Brně, který se koná 9. - 11.11.2018 vám přivážíme do České republiky alternaci amerického NINJA WARRIOUS, a to v evropském formátu s názvem HERO FACTOR od ORIGINALWORKOUT.DE.

Zapeklité a obtížné překážky různých obtížností se závěrečnou 4M VLNOU/RAMPOU.

Kdo bude novým Českým HERO a odnese si 10000Kč?

Už po čtvrté v řadě jsme součástí největšího sportovním veletrhu v České republice. Pro letošní rok jsme nachystali spoustu novinek, a jak je naším dobrým zvykem, laťku jsme opět pozvedli hodně vysoko.

Poprvé přivítáme závodníky, návštěvníky a fanoušky v samostatné hale, kde na 700m2 rozbalíme našlapanou eXtreme zone.

● HERO FACTOR OPEN - pátek 9.11.

● HERO FACTOR MASTER - sobota 10.11.

Registrace ZDE

 

V rámci doprovodného programu jsme nachystali závody STREET WORKOUT GAMES, kde se potkají top špičky z České republiky ve STREET WOURKOUTU. Co vše dalšího můžete očekávat? Fyzioterapeuta, nutriční terapeutku, parkour, dobré ozvučení a celé to domazlí ChillOut zóna, kde si odpočinete u dobré kávy a v rámci barmanské show ochutnáte vynikající nealko drinky. U toho prostě nesmíte chybět.

Očekáváme mezinárodní účast a cíl je jednoznačný. Ve všech směrech překonat loňský rok a dostat se na magickou hranici 200 registrovaných závodníků.

Propozice, informace, registrace a další info ZDE a info@jzcs.cz

#brno #bvv #festival #life #2018 #streetworkout #calisthenics #herofactor #parkour #inspiration #motivation #challenge #competition #pricemoney #10000Kč #chillout #zone #kids #friendly #beatup #gym #janzdrubecky

Fotografie zaslal Jan Bejdák, Team member – děkujeme.

HERO FACTORHERO FACTOR

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka