Hanácká laťka 2010

Zveme vás na Hanáckou laťku – závod ve skoku vysokém, který se uskuteční 16.9. od 13 hodin na Horním náměstí v Olomouci.

V současné době existuje řada atraktivních mítinků ve skoku vysokém, které jsou pořádány, zejména v zimních měsících v halách a tělocvičnách a kterých se účastní světová elita této krásné disciplíny. Patří mezi ně například „Hustopečské skákání“, „Beskydská laťka“, „Valašská laťka“, „Čejkovická laťka“ a další.

Pro představení této atraktivní tváře královny sportů, se pořadatelé z Atletického klubu Olomouc rozhodli v roce 2006 rozšířit tradici těchto halových skokanských mítinků o vlastní „Hanáckou laťku“ - skokanskou exhibici, která je situována na historické Horní náměstí v Olomouci.

V roce 2009 (4.ročník) však Hanácká laťka našla konečně to, čím se bude doopravdy vymezovat vůči ostatním výškařským mítinkům. Závod dvojic, ve kterém skáčou společně s nejlepšími výškaři Česko-Slovenska známí sportovci "neatleti - nevýškaři" z Olomouce je ona cesta, kterou se chce a bude Hanácká laťka ubírat. Důvod je zcela prozaický - chceme lidem z Olomouce ukázat show, na které se podílí všechny možné sporty z Olomouce aneb "My sportovci držíme při sobě, ať už jsme od palubovky, od ledu, od trávy, od silnice, od dráhy, od písku, od vody, od vzduchu nebo od tartanu". Věříme, že jak výškaři, tak sportovní celebrity se budou rádi na tuto cestu každoročně vracet.

Hanácká laťka 2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka