Halloween ve vlnách...

Ve čtvrtek 5. listopadu od 19. hodin se v největším aquaparku v Česku v Praze Čestlicích koná pravá Halloweenská párty. Přijďte se vykoupat a užít si strašidelnou atmosféru v Paláci pokladů plném dýňových masek, svíček, balónků a lampionů. Čekají vás tradiční americké soutěže o sladké ceny, strašidelné vlnobití, aquazorbing, vystoupení kouzelníka, ohňová show a nejpopulárnější český moderátor Leoš Mareš.

„Tentokrát jsme pro návštěvníky připravili akci inspirovanou svátkem Halloween, který slaví americké děti tak, že se převlékají do strašidelných kostýmů a chodí koledovat o sladkosti. I náš Vodní svět se na jeden večer změní v místo plné kouzel a záhad, odkud si stateční a soutěživí návštěvníci mohou něco dobrého odnést," řekl ředitel Aquapalace Praha Radek Steinhaizl.

Ve speciálně vyzdobeném Paláci pokladů s vrakem pirátské lodi se můžete těšit například na kouzelnické vystoupení, halloweenskou taneční show, fire show, soutěž ve vykrajování dýní, v malování na tělo o nejstrašidelnější obrázek nebo strašidelné vlnobití v bazénu.

„Návštěvníci si budou moci zahrát i tradiční halloweenskou hru Lov jablek neboli Bobbing for apples. Do lavóru nebo bazénku s vodou vložíme několik jablek a soutěžící je budou muset vytáhnout, aniž by se jich dotkli rukama. Budou moci použít pouze ústa," prozradil Steinhaizl.

Během Halloweenské party nebude v čestlickém aquaparku chybět ani obrovská plastová koule na aquazorbing, v níž si můžete vyzkoušet chůzi po vodě. Celou akci moderuje moderátorská hvězda Česko-Slovenské SuperStar Leoš Mareš.

 

Halloween ve vlnách...

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka