Gutovka v pohybu

Skatepark, dětské hřiště, vodní park, lezecká stěna, víceúčelová hřiště... To vše můžete využít v novém sportovně - relaxačním areálu Gutovka. Navštívili jsme jej s dětmi a přinášíme informace, fotografie a doporučení k vaší návštěvě. Areál je určen jak rodinám s dětmi, tak zájemcům o sportovní vyžití každého věku. Milovníci sportu a zábavy ho najdou v Praze 10, pouze tři minuty od stanice metra Strašnická.

V nabídce sportovišť jsou k dispozici čtyři beachvolejbalové kurty, venkovní lezecká stěna největší svého druhu ve střední Evropě, hřiště na malou kopanou s exkluzivním trávníkem třetí generace, multifunkční hřiště a velký betonový skatepark. Na Gutovce nezapomínají ani na nejmenší návštěvníky. Právě jim patří velká část areálu. Plně k dispozici mají dětské hřiště s mnoha atrakcemi  a v letních dnech si mohou vyzkoušet unikátní dětský vodní svět, který jinde v Praze ani České republice nenajdete.

Areál Gutovka má dvě tváře, současně s ročním obdobím se mění a  přizpůsobuje. Na podzim se staví hala nad všemi čtyřmi vyhřívanými beachvolejbalovými kurty, a to samé se týká i fotbalového hřiště. Využívat je tedy mohou v pohodlí malí i velcí sportovci po celou zimu. Dalším lákadlem zimní sezóny je ledová plocha a lezecká stěna, která nabízí kromě klasického lezení i ferratu (lezení po vrchu stěny), či cepínové lezení. Pro všechny aktivity je připravena kvalitní půjčovna materiálu. Zkušení profesionální instruktoři pomáhají zájemcům nejen v začátcích, ale mají program i pro pokročilé návštěvníky ve všech sportovních disciplínách.

Restaurace Gutovka nabízí příjemnou atmosféru budovy, která je postavena ze dřeva a kovu. O pohodlí návštěvníků se stará vstřícný a příjemný personál připravený splnit veškerá přání návštěvníků. Restaurace nabízí široký výběr jídel od poledních menu, až po jídla na objednávku a různé speciality. Součástí nabídky je také možnost využít prostor pro privátní grilování s přáteli, kolegy, dále pak možnost rautů, večírků, svateb, oslav narozenin, dětských oslav a v neposlední řadě firemních prezentací, či tiskových konferencí.
O další občerstvení návštěvníků se starají dva stánky s příjemným posezením.

Při naší návštěvě o víkendu byl areál naplněn zájemci o všechny nabízené aktivity. Kolem skateparku je stále mnoho diváků, protože výkony i nejmenších sportovců jsou opravdu velmi zajímavé. Dětské hřiště a vodní svět využívají rodiny s dětmi všech velikostí. Vodní živel přitahuje dětského návštěvníka a tak mnozí odcházejí náležitě mokří. Mezi vodními atrakcemi jsou i suché kovové skluzavky - tobogány, které jsou také hodně využívány. Při plánované návštěvě tedy rozhodně nechoďte s dětmi ve svátečním obleku, ale ve sportovním. Na lezeckou stěnu jsme se nedostali, je třeba se telefonicky objednat, alespoň tedy v exponovaných termínech. Ale viděli jsme, že po ukázkové půlhodince lezení za pečlivého dohledu instruktora odcházejí malí horolezci s očima na vrch hlavy. Gutovka naše původní představy překonala. Je to opravdu místo pro kvalitní vyžití za rozumné ceny. Dokonce za vstup a dětská hřiště včetně toho vodního se neplatí žádné vstupné. Takže návštěvu rozhodně doporučujeme.

Gutovka v pohybuGutovka v pohybuGutovka v pohybuGutovka v pohybuGutovka v pohybuGutovka v pohybuGutovka v pohybu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka