Grand Opening sezóny již tuto sobotu 14. prosince

ve ski areálu Dolní Morava

Jednou z prvních velkých událostí této zimy bude bez pochyby oficiální zahájení sezóny Grand opening s velkolepou freestylovou show již 14. prosince. Těšit se můžete na soutěže pro děti, závody nejlepších českých freeskierů, BMX jezdců, ohňové show, autogramiády, barmanské show i hudební vystoupení.

Další velkou událostí bude oslava letošního Silvestra. I při této příležitosti si z programu vyberete vy i vaše děti. Samozřejmostí je i osvětlená bobová a sáňkařská dráha, takže můžete i poslední den v roce strávit aktivně. I v novém roce vás čeká mnoho zábavných aktivit – výpravy, závody, kurzy, testování lyžařského vybavení a různé show.

 

Relax & Sport resort Dolní Morava a Wellness hotel Vista si pro vás připravili skvělý program tak, abyste si zimu v tomto moderním zimním středisku užili se vším všudy.

 

Novinky pro návštěvníky

Na zimu 2013/2014 je pro návštěvníky připraveno mnoho novinek. Jednou z nich, která potěší především děti je např. dětské snow taxi, které bude vozit děti na saních od Wellness hotelu Vista do dětského parku. Dětí se týká i další novinka – nový dětský výukový park U Slona se snowtubingem a indiánským teepee. Přibyly i nové animační programy a hlídání dětí ve Wellness hotelu Vista a v chatě Amálka. Možnost hlídání dětí nabízí i areál dětského Ski parku, který je vybaven i dětským miniklubem a ohřívárnou.

Pro ty ambicióznější a soutěživější bude po celou sezonu k dispozici měřená slalomová trať, do které si bude moci troufnout každý.

V letošní sezoně se bude o úpravu běžeckých stop v okolí Dolní Moravy starat zbrusu nová rolba s kabinou pro 8 cestujících a na běžkaře čeká zhruba 50 km nově značených tratí a okruhů. V areálu se nachází celkem 5 sjezdovek všech stupňů obtížnosti s nadprůměrnou šířkou sjezdovek, které obsluhují 2 moderní čtyřsedačkové lanovky a 2 kotvové vleky. Všechny sjezdovky jsou 100% zasněžované. Pro sjezdaře jsou připravená nová vyhlídková místa a odpočívadla, takže můžete lyžování nebo snowboarding prokládat opalováním se na nových lehátkách, tak jak je tomu zvykem např. v Alpách.

 

 

Něco navíc

Sjezdaře na Dolní Moravě letos potěší i skutečný lyžařský zážitek a jedinečná novinka a tou je „První stopa“. Jedná se o jedinečnou akci, kdy se s malou skupinkou, maximálně 12 dalších nadšenců a instruktorem vydáte ráno jako první sjet čerstvý „manšestr“. Jedná se o celý balíček, takže si kromě opuštěné upravené sjezdovky užijete na Slaměnce, nejvýše položené chatě v okolí, exkluzivní snídani se sektem a k tomu ještě celodenní skipas a vstup do wellness & spa přímo pod sjezdovkou. Středisko je moderním resortem s celoročním provozem, kde každý najde to své, ať se jedná o sport, adrenalin, nebo jen relax a wellness. K dispozici je celá řada atraktivních nabídek včetně oblíbených a žádaných pobytů se skipasem, wellness balíčků a akčních rodinných pobytů.

Ze široké nabídky tak můžete věnovat někomu z blízkých k vánocům dárkový poukaz na pobyt, lákavou wellness proceduru, nebo třeba noční jízdu rolbou…

 

Zimní dovolená podle vlastních představ

Zpříjemněte si chladnější večery plánováním zimní dovolené. Čerstvě napadaný sníh, horký čaj, sluníčko a večer sauna? Kdo by si nedal říct! Nové moderní středisko Dolní Morava pod vrcholem Králického Sněžníku nabízí ty nejlepší podmínky pro vaši zimní dovolenou.

Ve Wellness hotelu Vista se přímo u sjezdovky nachází luxusní wellness & spa centrum, kde si můžete po aktivním dni skvěle odpočinout a nabrat síly na další den. Informace o ubytování, wellness, veškerých zimních aktivitách, dárkových poukazech a výhodné slevové kartě Resort Card, najdete na webových stránkách.

 

Fotografie z archivu Resortu Dolní Morava zaslala paní Kutilová Dagmar, PR consultant – děkujeme.

Grand Opening sezóny již tuto sobotu 14. prosince Grand Opening sezóny již tuto sobotu 14. prosince Grand Opening sezóny již tuto sobotu 14. prosince Grand Opening sezóny již tuto sobotu 14. prosince Grand Opening sezóny již tuto sobotu 14. prosince Grand Opening sezóny již tuto sobotu 14. prosince Grand Opening sezóny již tuto sobotu 14. prosince Grand Opening sezóny již tuto sobotu 14. prosince Grand Opening sezóny již tuto sobotu 14. prosince

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka