Golfový turnaj přinesl i kvalitní wellness aktivity

Přijali jsme pozvání k účasti na 5. ročníku golfového turnaje PRO - AM AMBASSADOR GROUP CUP, který se uskutečnil 10.8.2009 v RGCM Mariánských Lázních. Pro všechny hrající i nehrající účastníky byl připraven bohatý program. Zaujaly nás předváděcí jízdy sportovními vozy, vyzkoušeli jsme si báječnou thajskou masáž, využili Spa & Wellness centrum s bazénem a Římskou lázní. Společenský večer s vyhlášením výsledků a ochutnávkou výborné kuchyně zakončil velkolepý ohňostroj. Ubytování a program probíhal v hotelu Esplanade Spa & Golf Resort ***** Mariánské lázně.


Velmi se nám líbil i  Miniaturpark Mariánské Lázně, umístěný v rozlehlé zahradě u hotelu Krakonoš. Pro hosty byla připravena golfová akademie i patovací soutěž. Zájemci mohli vyzkoušet rybolov na hotelovém pstružím jezírku nebo si zahrát tenis.

Pro příjemný wellness zážitek i Vám můžeme doporučit služby tohoto luxusního hotelu a vůbec prostředí lázeňského města Mariánské Lázně.


Esplanade Spa & Golf Resort je luxusní hotel v Mariánských Lázních, v klidném prostředí s výhledem na město, nedaleko golfového hřiště. Wellness hotel Esplanade Spa & Golf Resort je ideální k aktivnímu odpočinku pro jednotlivce, golfovou i kongresovou turistiku s využitím veškerých lázeňských procedur a thajských masáží prováděné originálními thajskými terapeutkami.¨Hotel Esplanade Spa & Golf Resort nabízí konferenční prostory s exklusivním cateringem pro zajištění firemních a prestižních akcí na profesionální a mezinárodní úrovni. Hotel umožňuje svým hostům obdivujících přírodní památky, minerální prameny a významná místa Mariánských lázní, jedinečné spojení relaxace v luxusním spa & wellness centru.

Spa & Wellness centrum nabízí mnoho léčebných procedur, relaxačních a zeštíhlovacích programů. Balneo centrum poskytuje klasické masáže, podvodní masáže, parafínové zábaly, slatinné zábaly, elektroléčbu, perličkové koupele, minerální koupele, uhličité koupele, hydrojet, floating, dermajet, presojet, thermojet a mnoho dalších léčebných procedur pod dozorem odborného lázeňského lékaře.
Hotel Esplanade používá minerální vodu Svatá Marie – Eva, kterou si hosté mohou ochutnat ze stylového vývěru přímo u vstupu do wellness centra nebo v hotelové restauraci.

Golfový turnaj přinesl i kvalitní wellness aktivityGolfový turnaj přinesl i kvalitní wellness aktivityMiniaturpark Mariánské LázněGolfový turnaj přinesl i kvalitní wellness aktivityGolfový turnaj přinesl i kvalitní wellness aktivity

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka