GOLF SHOW 2010

Jubilejní 15. ročník největšího golfového veletrhu v České republice se uskuteční ve dnech 5. - 7. března 2010 nově v pražském veletržním areálu Letňany, kde obsadí halu 2 a 6. Návštěvníci se mohou vedle bohatého doprovodného programu opět těšit na spoustu firem nabízejících golfové vybavení, oblečení, obuv, simulátory, stroje na úpravu trávníků, ale i turistiku a další zajímavé produkty.

Proč zahájit golfovou sezonu právě v Letňanech?
O každoročním golfovém veletrhu Golf Show ví nebo ho má alespoň v podvědomí snad každý golfista. Veletrh je určen nejen prodejcům golfového vybavení a potřeb pro golfisty, ale samozřejmě také pro golfová hřiště, golfové resorty, cestovní kanceláře a další subjekty zabývající se golfovou turistikou nejen v ČR, ale i v zahraničí. Právě těm jsou na golfovém veletrhu Golf Show 2010 určena prodejní místa a jejich pronájem je možné zarezervovat i dnes.

Organizátorem golfové akce je společnost Ragusa, s. r. o.
Pořadatelem tohoto veletrhu je společnost RAGUSA, s. r. o., která se mimo jiné zabývá organizací dalších sportovních akcí, nakladatelskou činností a marketingem. Důležitou informací je především přesun tradiční Golf Show na jiné místo v Praze! Jubilejní 15. ročník mezinárodního veletrhu golfového vybavení a turistiky - GOLF SHOW 2010 - se uskuteční ve dnech 5.-7. března 2010 v nových prostorách PVA Letňany.

Proč být vystavovatelem na výstavě PVA Letňany?
Určitě se zde sejde skupina lidí s totožnými zájmy (ať už je to golf jako sport nebo čistý golfový byznys), což může znamenat další potenciální obchodní kontakty či konexe na další lidi „z branže". Pokud jste do své firmy investovali mnoho a pokoušíte se rozjet například nové golfové hřiště, popřípadě velký golfový obchod, pak je pro Vás účast na podobných akcích možná nepsanou povinností.

Co návštěvníci na GOLF SHOW 2010 mohou očekávat?
Rozhodně budou k vidění novinky, které se týkají golfového vybavení, oblečení, golfových holí, bagů, vozíků a rozličných doplňků a nových „nezbytných" vychytávek pro lačné golfové experimentátory.

Na driving range se představí novinky golfových holí od společností NIKE Golf, Callaway, MacGregor, Snake Eyes, Taylor Made, Titleist, Mizuno, Ping, Wilson a dalších. Těmito novinkami si bude moci každý návštěvník samozřejmě odpálit do vzdálenosti 50 metrů! Je připraveno 8 odpališť, na kterých se budou o návštěvníky starat jak profesionálové, tak půvabné hostesky.

Ve stejné hale budou na návštěvníky kromě drivingu čekat vystavovatelé se vším ostatním, co je ke hře potřebné: golfové vybavení (hole, bagy, sety, míčky, vozíky, doplňky, technika, vybavení hřišť a cvičných areálů), golfové oblečení (základní, rukavice, obuv, doplňky, pro děti i dospělé) a cvičná zařízení (simulátory, analyzátory švihu).

Dále se představí společnost TWIN, s. r. o., která uvede zcela novou luxusní řadu golfového kování TWIN GOLF. Charakteristický design kování Vás přímo vyzve ke hře.

V další letňanské hale se Vám představí golfová hřiště a vystavovatelé s nabídkou golfové turistiky v ČR a zahraničí:

  • golfová turistika v ČR (golfové resorty, hotely, lázně)
  • golfová turistika v zahraničí (golfové resorty, hotely, lázně)
  • cestovní kanceláře, touroperátoři se zaměřením na nabídku golfové turistiky v ČR a zahraničí
  • ostatní (vybavení kluboven, masážní a relaxační zařízení, wellness, fitness, dárkové předměty, auta, press)

U stánku GC Český Krumlov bude umístěn putting green, na němž budou denně probíhat soutěže v patování o super ceny (green fee, balíčky - ubytování + fee, ubytování v hotelu Garni Albatros Lipno), dozvíte se, kde se dá skloubit golf s učením se jazyků od společnosti Channel Crossings atd.

Co naleznou návštěvníci nového oproti loňsku?

Dále pak je zde úplná novinka: GOLFOVÝ BAZÁREK, který připravili letos organizátoři poprvé. Jedná se o samostatný prostor, který mohou využít jak vystavovatelé, tak i prodejci - nevystavující na veletrhu - k výprodeji svého dejme tomu už ne tak „horkého" zboží. O tento hit je velký zájem ze všech zúčastněných stran.

Sladká tečka na konec

GOLF SHOW 2010 má dva nové kmotry. Oba jsou prezidenti, oba jsou vášniví golfisté. Patronaci veletrhu totiž poskytli pan Petr Nitra - prezident PROFESSIONAL GOLF ASSOCIATION ČR a pan Jiří Bartoška - prezident MEZINÁRODNÍHO FILMOVÉHO FESTIVALU KARLOVY VARY.

 

GOLF SHOW  2010GOLF SHOW  2010GOLF SHOW  2010GOLF SHOW  2010GOLF SHOW  2010GOLF SHOW  2010GOLF SHOW  2010GOLF SHOW  2010GOLF SHOW  2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka