Galerie Harfa bude opět žít zumbou

8. červen 2013 by si do kalendáře měli zapsat všichni příznivci Zumby, protože v tento den se v O2 areně bude konat další ročník Reebok Wellness Marathonu (RWM). A bohatým programem bude akce pokračovat na Afterparty na střeše Galerie Harfa.

Reebok Wellness Marathon AFTERPARTY začne v Galerii Harfa v 17 hodin autogramiádou hvězd a společným fotografováním s fanoušky. Těšit se můžete na Ginu Grant - královnu Zumby, která se podílela na přípravě speciálního programu pro děti Zumbatomic a také na Vivecu Jensen, zakladatelku stylu zvaného piloxing.

 

Na AFTERPARTY vystoupí také Venezuelan Alejandro Angulo, skvělý instruktor a tanečník, který nadchl Prahu na loňském maratonu, tanečníci z Czech & European Beto Team a uhrančivý Kubánec Elier Ramos. „Kromě Zumby se diváci mohou těšit na tance z různých koutů světa, konkrétně slovenští Latiniko zatančí latinsko-americké tance, Portugalec Vitor Mendes afro house dance a skupina Fire Dance představí západoafrické tance. A velkým zážitkem bude určitě vystoupení dětské Zumby,“ přibližuje další body programu Silvie Soukalová ze společnosti Lighthouse Group.

 

Celá AFTERPARTY bude pod taktovkou moderátora Petra Vojnara.
Vstup na akci je zdarma.

 

Ilustrační fotografie zaslala Denisa Kolaříková, Crest Communications a.s.

Galerie Harfa bude opět žít zumbouGalerie Harfa bude opět žít zumbou

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka