Galavečer Czech Hotel Awards

Galavečer Czech Hotel Awards - Hotel roku 2017 proběhl v úterý 28. března 2017 v divadle Le Royal v Praze. Zástupci hotelů, které se díky přízni svých spokojených klientů zařadily mezi nejoblíbenější, si převzali ocenění Hotel roku 2017 a užili si nezapomenutelný večer, kterým provázeli Jan Smigmator, Heidi Janků a taneční soubor Pop Balet.

Absolutním vítězem v kategorii 3* hotelů se stal Hotel Otakar Praha, v kategorii 4* hotelů zvítězil Hotel Slovan Jeseník, v kategorii 5* hotelů získal absolutní vítězství Hotel Mandarin Oriental Prague.

Nejoblíbenějším hotelem v kategorii Spa&Wellness se stal Hotel Berg z Libereckého kraje, v kategorii Congress se absolutním vítězem stal Hotel Medlov z kraje Vysočina.

Záštitu šestého ročníku udílení cen Czech Hotel Awards udělila agentura Czech Tourism a Ministerstvo pro místní rozvoj.

V pořadí již šestý ročník udílení cen Czech Hotel Awards se konal za významné podpory společnosti Slevomat, která v rámci galavečera uvedla přednášky na téma hotelového marketingu. Jsme nesmírně rádi, že se mezi partnery udílení cen Hotel roku, zařadil malý moderní klasický pivovar Chotěboř, který vyrábí pivo podle tradiční české receptury ze sladu, chmele a vody z Vysočiny. Důležitým partnerem letošního ročníku se stala společnost Karlovarské minerální vody a.s., jejíž minerální voda Mattoni pochází z panenské přírody u Karlových Varů a za svou nezaměnitelnou chuť vděčí unikátnímu vyváženému složení. Stejně jako v loňském roce i letošní udílení cen podpořila společnost Tibex. Přední český výrobce bytového textilu a dodavatel vybavení pro hotely s dlouholetou tradicí. Mezi nové partnery se zařadil také evropský prodejce luxusních vířivek, saun, infrakabin a parních kabin společnost BETA Wellness, která mezi ostatními vyniká svou prvotřídní kvalitou, designem a luxusem. Poděkování za podporu patří také společnosti Firemní večírek, která provozuje chytrý portál Firemní večírek.com, kde můžete prezentovat Váš hotel jako to nejlepší místo pro firemní akce. Doprovodný program slavnostního galavečera i roce 2017 připravili Falešní hráči v čele s úchvatným Jakubem Kroulíkem a taneční soubor Pop Balet, který patří k nejlepším profesionálním tanečním souborům u nás.

Díky silné partnerské podpoře si všichni zúčastnění vychutnali slavnostní galavečer, plný skvělého pití, lahodného jídla a mnoha zajímavých ocenění. Děkujeme Studiu Fast za dodání tiskových materiálů. Společnostem Kofola, Dallmayr, Steinhauser, Red Bull, FOUS Spirits s.r.o., Bohemia sekt, La Boheme Cafe, Vinařství Lůbalovi a Cateringu bez hranic, které se postaraly o občerstvení. Za podporu děkujeme také společnostem MyStay, BMW Invelt, Tick Tack a Škole hotelnictví a gastronomie International, s.r.o., kteří se v průběhu večera postarali o pohodlí všech hostů.

Udílení cen Hotel roku 2017 mediálně podpořili Hypermedia.cz, Beverages & Gastronomy, Hotelypenziony.cz, Firemniakce.cz, Wellnessnoviny.cz, Gastro & Hotel, Development News, Facility Manager, Hotelyhotelum.cz a TV Mňam.

"Ještě jednou blahopřeji všem vítězným hotelům a pevně věřím, že je získané ocenění bude motivovat k další usilovné práci a přinese jim řadu nových spokojených klientů. Je nám ctí, že se společně s nimi podílíme na růstu kvality a naplňování potenciálu ubytovacích zařízení v České republice. Jsme rádi, že i šestý ročník udílení cen Czech Hotel Awards ukázal, že je naše poslání smysluplné," sděluje ředitelka udílení cen Czech Hotel Awards Klára Hejnová.

Galavečer Czech Hotel Awards Galavečer Czech Hotel Awards Galavečer Czech Hotel Awards Galavečer Czech Hotel Awards Galavečer Czech Hotel Awards Galavečer Czech Hotel Awards Galavečer Czech Hotel Awards

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka