FRAJT – kvalitní zázemí pro sport i volný čas

Vybavení aquaparků, bazénů, fitness a wellness center, sportovišť, hotelů, …

Společnost Frajt představuje na českém trhu stabilní a prosperující firmu, která se od počátku vzniku specializuje na nadstandardní interiérové vybavení. Za celou dobu svého působení staví a rozšiřuje program pro vybavování center volného času, aquaparků, bazénů a balneo provozů, rehabilitačních center, sportovních a kulturních zařízení, škol, administrativních budov, nákupních center, nemocnicí a laboratoří.

Základní filozofií společnosti je poskytovat služby a výrobky ve špičkové kvalitě. Aby bylo možné tento záměr plnit, vsadila společnost na vlastní výrobní samostatnost s minimálním podílem subdodavatelských firem u kterých je také kladen důraz na špičkovou kvalitu. Díky vlastnímu vývojovému a konstrukčnímu oddělení obsahuje firemní portfolio originální vysoce kvalitní výrobky a řídící elektronické systémy, jak pro individuální prodej, tak pro řešení celých investičních projektů. Obchodní oddělení poskytuje investorům, projektantům a provozovatelům podpůrnou poradenskou činnost.

V nabídce naleznete:

Šatní skříňky

Odolné šatní skříňky pro využití v náročných podmínkách i s vysokou vlhkostí vzduchu.

Montované kabiny

WC kabiny a sanitární příčky, převlékací kabinky, sprchové kabinky, doplňky, …

Lavičky

Lavičky pro sportoviště, zimní stadiony, fitness centra, bazény, aquaparky

Turnikety

Turnikety pro automatickou kontrolu přístupu s dohledem

Elektronický platební systém EPOS

Systém EPOS je navržen pro moderní řízení komplexních provozů (multifunkční sportovní centra, sdružené městské sportovní areály). Představuje profesionální nástroj pro řízení plaveckých bazénů, fitness, wellness, sportovních areálů, sportovních a hokejových hal. Epos řídí přístupy návštěvníků, eviduje pohyb a využití služeb v zařízení.

Zámkové systémy

Elektronické, PIN kódové, Mincovní nebo klasické zámky

Obklady

Vnější a vnitřní fasádní obklady

Umyvadlové desky

Umyvadlové desky je možné doplnit i spodním krytem sifonů a rozvodů. Krycí desky mohou být odnímatelné nebo po případě i doplněny zámkem jsou určeny pro veřejné sociální zařízení, kde je kladen důraz na snadnou a rychlou údržbu a odolnost proti vodě.

Dveře do mokra

Speciální dveře jsou konstruovány pro použití ve vlhkém a mokrém prostředí s teplotními rozdíly oddělovaných zón.

Unikátní technologie keramického tisku na sklo

Přelomová technologie pro potisk skla firmy Frajt nahrazuje dosavadní konvenční sítotisk, který se v oboru až dosud používal. Nový digitální tiskový stroj nanáší s neuvěřitelnou přesností anorganické keramické inkousty, jež se stávají posléze součástí skleněné plochy po vytvrzení na teplotu do 700 °C.

Výsledným produktem je skleněná deska o tloušťce od 4 do 19 mm a délce až 3 000 mm s vysoce odolným potiskem, který je rezistentní proti UV záření, mechanickému namáhání a povětrnostním vlivům. Jedná se tedy o ideálně využitelný produkt pro aplikace v exteriéru, interiéru, architektuře, nábytkářství, reklamě, výstavnictví a dalších oborech, do kterých stále více proniká sklo jako nadčasový a moderní materiál. Více o této technologii na www.imageglass.cz

Interierové vybavení

Barové pulty, plavčíkárny, pokladny, recepční pulty a další vybavení pro provozy.

Doplňky

Lehátka, ramínka, etikety infosystému, pásky na ruku, zrcadla, poličky...

Zdroj fotografií a informací: www.frajt.cz

FRAJT – kvalitní zázemí pro sport i volný časFRAJT – kvalitní zázemí pro sport i volný časFRAJT – kvalitní zázemí pro sport i volný časFRAJT – kvalitní zázemí pro sport i volný časFRAJT – kvalitní zázemí pro sport i volný časFRAJT – kvalitní zázemí pro sport i volný čas

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka