FOR FITNESS & WELLNESS

5. - 7. 3. 2010 proběhne v pražském veletržním areálu v Letňanech festival zdravého životního stylu s názvem FOR FITNESS & WELLNESS. Návštěvníci se mohou těšit na novinky a trendy v oblasti fitness, wellness, spa a relaxace a bohatý doprovodný program. Současně s veletrhem probíhají také veletrhy FOR BIKES a GOLF SHOW.

Festival s mottem „Kdo chceš hýbat světem, hni sám sebou" (Sókratés) zaujme každého, kdo má rád aktivní způsob života a pečuje o své zdraví. V programu nebude chybět prezentace předních oborových firem včetně poskytování profesionálního poradenství, přehlídka posilovacích strojů a sportovního vybavení včetně ukázkových cvičebních lekcí, nabídka a poradenství ohledně sportovní výživy a dalších doplňkových produktů, praktické ukázky relaxačních masáží a péče o tělo a pleť.

Na pátek 5.3. připravuje Česká asociace wellness ve spolupráci s ABF seminář určený provozovatelům wellness a fitness center a další návštěvníkům, které zajímají nejen novinky v oblasti péče o tělo i ducha, ale také praktické zkušenosti se zařizováním a provozováním center.

Proč se festivalu zúčastnit jako návštěvník?

Pokud si chcete doma postavit bazén nebo saunu, vybíráte vhodnou vířivou vanu, hledáte osobního trenéra, individuální kondiční program, rady jak zdravě zhubnout, kterou masáž si vybrat pro své problémy se zády, jak můžete relaxovat a zapomenout na všední starosti a problémy - navštivte festival zdravého životního stylu a jistě zde naleznete odborníky a profesionální informace, které vám pomohou v cestě za dobrou fyzickou kondicí i psychickou pohodou, zkrátka napoví jak dosáhnout rovnováhy pro své tělo i duši.

Mediální tváří festivalu v oblasti Wellness je herečka a moderátorka Jitka Asterová. Zpěvák, frontman skupiny Tři sestry a také aktivní sportovec Lou Fanánek Hagen, se stal osobností oblasti FITNESS. Na přípravě projektu se podílí výraznou měrou společnost ACTIVE WELLNESS, jejímž hlavním protagonistou je Vladimír Hirka, profesionální trenér fitness, šéfredaktor Active Wellness magazínu a stálý dopisovatel do Metropolitního Expresu, Mladé fronty Dnes a autor několika publikací o zdravém životním stylu. Na doprovodném programu se bude podílet také zakladatelka a propagátorka aerobiku v ČR Mgr. Helena Jarkovská, ředitelka České školy aerobiku, České školy spinningu a nově také České akademie wellness, autorka a spoluautorka řady knih a metodických příruček o cvičení, další doprovodný přednáškový program je připravován na sobotu 6.3. ve spolupráci s časopisem Regenerace, ukázkové masáže se serverem www.maseri.cz, Palestrou a dalšími partnery.

Návštěvníci festivalu budou mít možnost využít poradenství přítomných lékařů, fyzioterapeutů, osobních trenérů a dietologů, kteří nabídnou např. komplexní cvičební a léčebné programy pro zdravé a krásné tělo.

Mezi vystavovatele patří: ATOMIsport s.r.o., vířivky ARCTIC SPAS, ACTIVE WELLNESS, Taiji Akademie, Fit klub Heleny Jarkovské, Palestra, Kontis Praha s.r.o., vegetariánský restaurant Zelená kuchyně, STAR FITNESS TRADE s.r.o., časopis Muscle&Fitness, Dyma, P. Jentschura, SaunaTop, VITAL TREND s.r.o., zastřešení bazénů LOWO, ISPRA, GREEN ENGINEERING, Lázně Libverda, BalneoTrade, Unipro-czech, Rupa, Obsess a další.

 

 

FOR FITNESS & WELLNESSFOR FITNESS & WELLNESSFOR FITNESS & WELLNESSFOR FITNESS & WELLNESSFOR FITNESS & WELLNESS

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka