Flexi-bar pomocník nejen pro zdravá záda

Cvičební náčiní Flexi-bar je speciálně vyrobená ohebná posilovací tyč ze sklolaminátu, která má uprostřed úchyty. Zároveň se tak jmenuje i cvičební systém s tímto náčiním. Jedná se o jednoduché cvičení, při kterém rozkmitáte tyč a poté se ji snažíte udržet v dané poloze a v daném rozsahu kmitů. Flexi-bar je jediný originální výrobek na našem trhu.

Cvičení s flexi-barem je vynikající prevencí pro posílení stabilizačního systému a proti bolestem zad. Díky cvičení se posiluje pánevní dno, břišní svaly, hluboké svaly zádové i všechny ostatní svaly, o kterých ani nevíte, že je máte.
Při rozkmitání tyče musíte totiž zpevnit veškeré svalstvo , abyste kmitání tyče udrželi. Cvičení je možné provádět i v leže nebo v sedě, později je možné cvičit v pohybu. Cvičení může být alternativou i doplňkem k aerobiku, je velmi vhodné a účinné pro osoby s nadváhou.

Při cvičení s flexi-barem se zlepšuje mimo jiné rovnováha, koordinace, koncentrace a stabilita.
V případě bolestí zad Vám je cvičení s Flexi-barem pomůže odstranit, protože příčinou bolestí bývá nejčastěji ochablý svalový stabilizační systém trupu a ten se pomocí Flexi-baru posiluje. Cvičení s Flexi-barem je skvělým tréninkem pro všechny stupně výkonnosti a pro všechny věkové skupiny.
Účinky flexi-baru nevyužívají jen vrcholoví sportovci, ale mohou je využívat všichni, bez ohledu na věk. Cvičení je jednoduché a naučí se ho každý.
Flexi-bar pomocník nejen pro zdravá zádaFlexi-bar pomocník nejen pro zdravá záda

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka