FITNESS FESTIVAL

Nevíte co budete dělat 21. 9. 2013?

Celý den si můžete zacvičit ve společnosti instruktorů a trenérů a to na 12 lekcích. Úžasné je, že se bude cvičit na čerstvém vzduchu. Kromě cvičení je po celý den pro vás zajištěno občerstvení od Fruitisima, cereálie a tyčinky od Nestle, odpočinková zóna s vaky Fatboy, dětské hrátky pro vaše děti a kvalitní jídlo se slevou od restaurace La Festa. Počasí je také zajištěno, jen kdyby náhodou pršelo, počítá se i s mokrou variantu ve Family Fitness Metropole Zličín. Rezervujte si své lekce včas!

1. blok cvičení:

10:00 – 11:00 DANCE AEROBIK – VLÁĎA VALOUCH

jak jinak začít sportovní den než lekcí plnou emocí a energie, která vás nenechá sedět a budete muset tančit, aťchcete nebo ne.

11:00 – 12:00 ETHNO FORM PARTY – JINDRA ČANDA

lekce sestavená ze tří nosných prvků:

  • Z velmi jednoduchých variací na Etnické pohyby a styly napříč časem a světem – Ethness (Afro, Capoeira, Rock ́n ́roll, Haka Maori,Kalinka...)
  • Sestavy na Cardio Martial Arts (Combat, znovu Capoeira...)
  • Formovací, posilovací část.

Tyto tři variace se kombinují dle možnosti klientely. Nejedná se o taneční lekci!

12:00 – 13:00 EXPANDER FITNESS – BÁRA LIŠKOVÁ

expandér je jedinečná gumová pomůcka, která umožňuje procvičit všechny svaly na těle. Cvičení je velmi zábavné, ale zároveň intenzivní.

13:00 – 13:30 PAUZA

 

2. blok cvičení

13:30 – 14:30 ZUMBA FITNESS – JANA UHLÍŘOVÁ

Zumba je životní styl, který dokáže v rytmech jižních zemí pořádně rozproudit žhavou krev. Bav se a užívej.

14:30 – 15:30 ZUMBA PÁRTY – PETRA KOMÁRKOVÁ

Hudba evokuje tanec a pokud je to Zumba, změní se cvičení ve velkou párty. Tanči naplno a probuď v sobě životní energii.

15:30 – 16:30 PILOXING – ALISHI GAJIČ A TEAM

Poznejte nejnovější fitness program, kterému propadly hollywoodské hvězdy! PILOXING jedinečně

spojuje pilates, box a tanec, a tato kombinace naprosto dokonale spaluje tuky a formuje vaši postavu. Zažijte proměnu v elegantní, sexy a výkonnou osobnost!

16:30 – 17:00 PAUZA

 

3. blok cvičení

17:00 – 17:45 INTERVAL TRAINING – VLÁĎA VALOUCH

Speciální trénink vycházející ze základních pohybových činností člověka. Budete skákat, házet, sekat, běhat a hlavně dobře se bavit a extrémně zatěžovat všechny svaly a smysly.

17:45 – 18:30 INSANITY WORKOUT – HONZA PÍSAŘÍK

Insanity znamená šílenství, což jasně vystihuje co od cvičení můžete očekávat. Během 45 minut spálíte více jak 1000 kcal a vaše tělo bude napínat svaly k prasknutí. Je to skutečně šílené, ale účinné

18:30 – 19:15 NTC(NIKE TRAINING CLUB) – EVA HAVELKOVÁ

Cvičení na procvičení celého těla, které posune vaše cvičení o stupínek dál. Trénink je sestaven speciálním teamem profesionálních trenérů. Během tréninku zažijete výbornou atmosféru a teamového ducha.

19:15 – 20:00 PAUZA

 

4. blok cvičení - 3 hodinový SPINNINGOVÝ® MARATON

20:00 – 21:00 SPINNING – HONZA ETLL

21:00 – 22:00 SPINNING – IVANA JIRSOVÁ

22:00 – 23:00 SPINNING – HONZA SKLENIČKA

23:00 – 23:15 SLAVNOSTNÍ ZAKONČENÍ

Nic se nevyrovná jízdě pod otevřenou oblohou a proto vyrazíme se spinnigovými koly ven a budeme si společně se všemi členy našeho spiningového teamu užívat čerstvý vzduch. Večerní atmosféra bude jistě zárukou výborné atmosféry a krásně stráveného večera. Rezervace je možná pouze na všechny hodiny nebo se můžete s někým v průběhu jízdy o kolo dělit.

 

DOPROVODNÝ PROGRAM

DĚTI: pro rodiče s dětmi jsou připraveny různé soutěže a atrakce, aby si den užili celé rodiny. Těšit se můžete na odrážela First Bike, opičí dráhy a malování atd.

OBČERSTVENÍ: velmi důležitá je taky strava. Vždyť budete sportovat třeba celý den. Pro každého účastníka je zařízena 20% sleva na jídlo ve vyhlášené restauraci a pizzeri La Festa. Každý účastník dostane vodu zdarma. Doplnění vitamínů a osvěžení bude mít na starosti Fruitissimo, které bude zajišťovat džusy a ovoce pro všechny. Energii pro celý den zajistí svými tyčinkami a cereáliemi Nestle®.

ODPOČINEK: nevíme jak jste zdatní, ale určitě nějakou lekci využijete na odpočinek. V takovém případě je pro vás připraveno zázemí přímo na parkovišti s vaky Fatboy a nebo můžete využít přímo prostory fitness centra.

 

Sportujte a bavte se. Těšíme se na vás v Metropoli Zličín, Praha.

FITNESS FESTIVAL

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka