FISAF pořádá kurz Instruktor Děti na startu

Valná většina českých dětí začíná s pohybovými aktivitami až v době školní docházky. Rodiče je pak často přihlásí na specializovaný sport. Ideální přitom je, aby se děti začaly hýbat co nejdříve, osvojily si všeobecné pohybové dovednosti a hlavně – aby měly z pohybu radost. K tomu všemu je vede celorepublikový projekt Děti na startu, do něhož se nyní mohou zapojit noví instruktoři.

S projektem se mohou seznámit v lednu na speciálních víkendových školeních.

 

V minulém školním roce se do projektu Děti na startu v celé České republice zapojilo 6 159 dětí, které cvičí v téměř 200 střediscích, a ve všech krajích vznikají další a další, ať už v mateřských školkách, na základních školách nebo ve sportovních klubech. A přidat se k nim mohou další zájemci z řad veřejnosti, kteří se věnují, nebo by se chtěli věnovat cvičení s dětmi – v lednu Děti na startu pořádají hned několik školení po celé České republice.

Na víkendových seminářích se dozvíte vše podstatné o projektu Děti na startu, o metodice cvičení, náplni hodin a vše si vyzkoušíte v praxi – na pořadu dne bude ukázková hodina Dětí na startu, základy míčových her, gymnastická průprava, základy atletiky, ale dozvíte se také vše podstatné o pohybových schopnostech dětí předškolního a mladšího věku, o jejich výživě, věkových zákonitostech i o možnosti spolupráce s Českým svazem aerobiku a fitness Fisaf.cz, který celý projekt zaštiťuje.

 

Termíny a místo konání kurzů:

13.–14. 1. 2018: SC 3. května 327, Semily

20.–21. 1. 2018: Základní škola T. G. Masaryka, Školní 556, Poděbrady

27.–28. 1. 2018: Sportovní areál HAMR-Záběhlice, Záběhlická ulice, Praha 10

 

Pořadatel akce: Český svaz aerobiku a fitness, Ohradské nám. 7a/1628, 155 00 Praha 5

FISAF pořádá kurz Instruktor Děti na startuFISAF pořádá kurz Instruktor Děti na startuFISAF pořádá kurz Instruktor Děti na startuFISAF pořádá kurz Instruktor Děti na startuFISAF pořádá kurz Instruktor Děti na startu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka