Firma MIX-TEE přichází s horkou novinkou s příchutí lásky

naleznete na veletrhu For Gastro, který se koná do 29. 9. 2013 v areálu výstaviště PVA Expo v Praze-Letňanech

Společnost MIX-TEE uvedla na trh speciální edici čajů v originálním balení s názvem Basilur Kniha Love. Dárkový balíček je k dispozici ve třech variantách lahodných čajových směsí. Celá kolekce je zasvěcena lásce, romantickým příběhům a mimořádným chuťovým zážitkům.

První z Knih obsahuje čistý cejlonský zelený čaj s chrpou, světlicí a sladkou příchutí bergamotu a dodá větší jiskru partnerskému vztahu. Ve druhé variantě najdete černý a zelený čaj s amarantem a s vůní mandlí a růží. Je určen přímo pro srdce a duše milenců. V třetí knize najdete zelený čaj, tentokrát ovšem v kombinaci s přírodním amarantem a nádhernou letní chutí bílého rumu, kokosu a ananasu. Tato směs vás prý přenese rovnou na písečnou pláž a slunečné ostrovy Karibiku.

 

Celá kolekce byla stvořena především jako symbol lásky a ideální dárek pro milovanou osobu. Brilantní směsi těch nejlepších čajů ze Srí Lanky, kterou vytvořili skuteční odborníci, dodají společným chvílím další mimořádné smyslové zážitky.

 

Cena jedné Knihy Love je 238 Kč včetně DPH.

 

Fotografie poskytla Kateřina Kršková, Public Relations AETNA, spol. s r. o. - děkujeme.

 

Firma MIX-TEE přichází s horkou novinkou s příchutí láskyFirma MIX-TEE přichází s horkou novinkou s příchutí láskyFirma MIX-TEE přichází s horkou novinkou s příchutí lásky

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka