Finské koty - jako v pohádce

Vydali jsme se do Finska a moc se nám zde zalíbily finské koty. Jsou to dřevěné domečky s kouzelnou atmosférou - jako z pohádky. A to bychom nebyli ve Finsku, kdyby chyběla saunakota. Ano v chaloupce se může ukrývat skvělá sauna. Druhou variantou (a o něco rozšířenější) je grilkota - domeček na grilování. Grilovat můžete i když venku prší nebo je vítr. Prostě grilování ve finské kotě je skvělý zážitek. Poslední možností je kombinovaná kota kde najdeme saunu i relaxační prostor s grilem.

Naše cesty po Finsku objevily koty na břehu jezera, na zahradě u rodinných domů. Napadlo nás, že taková kota by mohla dobře sloužit i v ČR. Proto dnes je možné si objednat pravou finskou kotu, která je ze dřeva získaného v Laponsku, má celou řadu stylových doplňků a hlavně přináší skvělé využití.

Stalo se vám, že jste si připravili grilování a přišel déšť? Altán z igelitu odfoukl vítr a z grilování nic nebylo? Pak je snadné řešení. Grilovací kota přináší zajímavý doplněk na zahradu, prodloužení grilovací sezóny i prostor pro společenská setkání.

Saunové koty jsou pro milovníky saunování opravdu to pravé. Saunování na čerstvém vzduchu, na soukromé zahradě, s vonícím dřevem. V saunakotě můžete mít kamna na dřevo se skvělou atmosférou plápolajícího ohně nebo elektrická kamna. Sauna je rychle vyhřátá a připravená na saunování. Pokud byste však chtěli 100% zážitek, pak je v nabídce kota, kde v polovině je sauna a v druhé polovině je prostor na grilování a odpočinek.

Finské koty - jak grilovací tak saunové jsou vhodné i do komerčních provozů. Finskou kotu můžete mít u restaurace nebo pensionu a nabídnete svým hostům jiný, kulinářský zážitek. Kotu můžete pronajímat nebo nabízet grilované speciality s obsluhou. Saunová kota zase doplní saunový svět nebo saunu v hotelu, kde máte kus nevyužité zahrady. Může sloužit i jako privátní sauna. Vaši hosté budou nadšeni!

Příznivci saunování ocení tradiční produkt z Finska, vhodný pro zážitkové saunování v netradičním prostředí, relaxaci a posezení s přáteli při grilování. Koty jsou v rozměrech 6 až 25 metrů. Můžete mít prostor pro rodinu a přátele, nebo si postavit kotu pro hosty vašeho hotelu, resortu, restaurace nebo saunového světa. Vytvořte skvělou severskou atmosféru! Spolupracujeme s finskou firmou Arctic Finland a pro český trh přinášíme společně skvělou novinku.

Můžete se podívat také na prezentaci v češtině na finských stránkách společnosti Arctic Finland House. Nebo na náš web www.netradicnisauna.cz

Stavba domku probíhá přímo na vašem pozemku a nezabere více jak 2 dny. Všechny materiály a příprava jsou od našeho finského partnera. Jsme certifikovaným distributorem pro ČR a Slovensko.

o_3-grill_877

Finské koty - jako v pohádceFinské koty - jako v pohádceFinské koty - jako v pohádceFinské koty - jako v pohádceFinské koty - jako v pohádceFinské koty - jako v pohádce

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka