Finská kota na veletrhu ForGarden

Wellnessnoviny.cz jsou mediálním partner již 8. ročníku veletrhu zahradní architektury a nábytku ForGarden. Veletrh se uskuteční ve dnech 20. - 23. března 2014 na výstavišti PVA Expo v Letňanech. Pro naší expozici jsme vybrali ideální doplněk zahrad a to stylovou finskou kotu. Ve spolupráci s našimi partnery zde představíme grilovací kotu společnosti Arctic Finland House.

Originální finskou kotu mohou návštěvníci veletrhu obdivovat spolu s prezentací on-line magazínu WellnessNoviny.cz Kota je dřevěná stavba z masivní borovice v severském stylu. Pro svou zahradu si můžete vybrat tu pravou z několika různých typů – pro grilování a posezení s přáteli u plamenů ohně si vyberete grilovací kotu, nadšenci do saunování si vyberou saunovací kotu a také lze zvolit kota kombinovaná, kde je odpočívárna s grilem a sauna.

Přijďte si na stánek wellness novin pro více informací nebo se jen tak posadit do fnské koty.Objevíte kouzlo dřevěného domku s grilem uprostřed. S kotou můžete grilovat i uprostřed zimy! Upřednostňujete-li modernější design, můžete si místo tradiční koty pořídit grilovací altán či venkovní kuchyni. Finskekoty.cz Vám pomůžou s výběrem, poradí a postaví kotu na klíč.

Foto: www.finskekoty.cz

Finská kota na veletrhu ForGardenFinská kota na veletrhu ForGardenFinská kota na veletrhu ForGardenFinská kota na veletrhu ForGarden

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka