Finále 5. Mistrovství ČR potvrdilo vysokou úroveň soutěžících

Ti nejlepší v pole dance změřili síly v Divadle Hybernia

Dokonalé akrobatické kousky vysoko nad zemí, souhra ladnosti a síly, napínavé momenty, adrenalin a skvělá atmosféra. Finále pátého mistrovství ČR v pole sport podle očekávání potvrdilo, že je u nás tato sportovní disciplína na vzestupu. A to jak z hlediska kvalit zúčastněných soutěžících, tak i díky zájmu diváků. Dějištěm mistrovství se stalo divadlo Hybernia, které hostilo nadané sportovce celkem tři dny: 7. května, 8. května a 25. června.

Nejvyšší České soutěže se zúčastnilo 150 sportovních tanečníků. Dospělé závodnice se podle svých zkušeností a úrovně zařadily mezi Ženy amatérky, Ženy profesionálky nebo Ženy elite. Dalšími kategoriemi byli Muži, Dvojice, Děti a Junioři. Novinkou letošního ročníku jsou dvě nové kategorie: Masters a Parapole.

První den soutěže bylo k vidění semifinále žen amatérek, mužů, kterých v pole sportu neustále přibývá a dvojic. Semifinále pak pokračovalo následující den, kdy se předvedly nejlepší ženy profesionálky, ale také děti a junioři, nejstarší věková skupina a handicapovaní. Absolutní špičku si pak diváci užili ve finále

Stupně vítězů patřili třem nejlepším z každé kategorie:

Výsledky finále http://www.polesport.cz/vysledky-finale2016/

Už obrovský úspěch českých soutěžících na loňském Mistrovství světa nenechal nikoho na pochybách, že letošní celostátní utkání bude na nejvyšší úrovni. Čeští reprezentanti se během pouhých čtyř let vyšplhali na světovou úroveň. Z nejvyššího světového klání přivezli tři zlaté, jednu stříbrnou a jednu bronzovou medaili.

„S každým rokem vidíme jejích pokroky, ještě před pár lety bylo Mistrovství světa pro naší reprezentaci nedosažitelné, ale díky jejich neustálému tréninku jsme v roce 2015 přivezli domů pět medailí.“ Popisuje euforii české pole dance komunity Olga Marešová, předsedkyně CPASF.

A právě loňské úspěšné Mistrovství světa v Pole sport udílelo pravidla a rytmus letošní české soutěže. I proto mají české špičky letos v Londýně opět vysokou šanci uspět. Tak jim držme palce a nechme se překvapit!

Fotografie zaslala za pořadatele akce: Eva Polívková, PR Specialist – děkujeme.

Finále 5. Mistrovství ČR potvrdilo vysokou úroveň soutěžícíchFinále 5. Mistrovství ČR potvrdilo vysokou úroveň soutěžícíchFinále 5. Mistrovství ČR potvrdilo vysokou úroveň soutěžícíchFinále 5. Mistrovství ČR potvrdilo vysokou úroveň soutěžících

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka