Festival zdraví, krásy, pohybu

láká návštěvníky z Východních Čech nejen na zajímavé přednášky, ale i na ukázky cvičení a různých pohybových aktivit, zajímavé produkty určené k péči o své zdraví a tělo. Na co se vlastně ve dnech 17. a 18. října v prostorách kongresového centra AFI Palace můžete těšit?

V pátek i v sobotu můžete shlédnout přehlídku sportovního oblečení a plavek z kolekcí předního českého výrobce společnosti LITEX. O tom, jak se vyvarovat civilizačních chorob, pohovoří nutriční poradkyně Všeobecné zdravotní pojišťovny Světlana Němcová, která vám po oba dva festivalové dny poradí, jak upravit svoje stravovací návyky. Dále se můžete těšit na ukázky trendů v současném líčení, povídání o péči o své tělo a pleť. Uvidíme, co je to krancycle, a povíme si, k čemu slouží a jak se na něm cvičí.

Páteční program pak doplníme přednáškou o cvičení čchi-kung, které je pro zdraví a omladí tělo. Co je kineziotaping a jak nám pomůže při zdravotních obtížích.

V sobotu 18. října 2014 vám bude k dispozici Mgr. Jana Nedbalová z poradny pro odvykání kouření, přijďte se tedy poradit, jak se rychle a efektivně zbavit svého nešvaru. Sobota bude také jistě zajímavá pro rodiče dětí, které mají problémy s učením. Budeme si povídat o metodikách, které účinně pomáhají s těmito problémy.

To všechno jsou však jen malé ukázky toho, na co se můžete těšit v doprovodném programu. Další zajímavé informace, jak zlepšit své zdraví a svou kondici, vám poskytne řada prezentujících se firem.

Těšíme se na vás v pátek 17. října od 12 do 19 hodin a v sobotu 18. října od 10 do 18 hodin ve 3. patře AFI Palace v Pardubicích.

Fotografie zaslala paní Trávníčková PAREXPO, s.r.o. - děkujeme.

 

Aktuální informace najdete na facebooku a webu festivalu:

Festival zdraví, krásy, pohybu Festival zdraví, krásy, pohybu Festival zdraví, krásy, pohybu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka