Festival zdravého jídla 2010

Festival o zdraví, chuti a výkonu, ale především o zdravém životním stylu bude probíhá od 6. května do 31. června. Již podruhé vám nabízíme festival, kde chuť a zdraví jdou ruku v ruce.

Jste tím, co jíte

Zdravý životní styl znamená cítit se fit. A chcete-li se stát skutečně fit, zdravá výživa je základ. Původ surovin, jejich příprava a kombinace, to vše přispívá ke zdravé stravě.

Zdraví, chuť, štěstí, výkon

Šéfkuchaři zúčastněných restaurací Vám nabízejí příležitost vyzkoušet si, že i zdravé jídlo může být velmi chutné. Zúčastněné Bio obchody zase dávají možnost, jak získanou inspiraci využít při vlastním vaření. Zdravá strava Vám přináší dobrý pocit a zvýší Váš výkon. Lepší výkon dodá nám všem uspokojení a tak se vlastně může nastartovat pozitivní životní cyklus.

Zkusit, zažít, užít si

Všichni účastníci Volkswagen Maraton víkendu najdou ve svých účastnických taškách letošní vydání průvodce Festivalu zdravého jídla 2010. Průvodce nabízí více jak 20 restaurací a bio obchodů včetně všech detailů. Navíc obsahuje některé užitečné tipy a ...24 slevových kupónů, které můžete uplatnit jak v restauracích tak v bio obchodech. Ačkoliv na zdraví se šetřit nemá, věříme, že tato forma slev Vás určitě přesvědčí, abyste přišli ochutnat.

Expo a konference

Tým Festivalu zdravého jídla bude propagovat festival také v průběhu výstavy Prague Marathon Expo, která se koná v Incheba Expo, Areál Výstaviště, Průmyslový palác, Praze 7 - Holešovicích, od 6.-8.května 2010. Oficiální výživový poradce, atlet, ale také autor DietaGIFT, Luca Speciani, se během Prague Maraton Sport Expo bude znovu věnovat tématům spojeným se zdravou výživou. Přednášky v rámci konference jsou zdarma a nabízejí odborný příspěvek ke všeobecnému povědomí společnosti o zdravé stravě. Konference se koná 7. a 8. května ve Střední hale Průmyslového paláce v Incheba Expo a její program je následující:

Pátek 07-05-2010:

  • 14:00 - 15:00: Energetické doplňky během závodu: ano nebo ne?

Sobota 08-05-2010:

  • 10:15 - 11:15: Jakou dietu zvolit před závodem?
  • 14:30 - 15:10: Výživa pro vytrvalostní bĕzce v každodenním životĕ

Neváhejte a přijďte i se svými přáteli - vstup je zdarma. Luca Speciani rád odpoví na všechny Vaše dotazy.

Společné úsilí

Spojení mezi Mezinárodním pražkým maratonem a jeho podpora dokazuje, že žít zdravě přináší výsledky ve sportu. Nicméně doporučuje všem, aby se k našemu společnému úsilí připojili a podali maximální výkon i v každodenním životě. Široká podpora této iniciativy přispěje k aktivnější společnosti, ale především k Vaší vlastní spokojenosti.

 

Za poskytnuté fotografie děkujeme organizátorům Festivalu zdravého jídla, společnosti CTE Tourism.

Festival zdravého jídla 2010 Festival zdravého jídla 2010 Festival zdravého jídla 2010 Festival zdravého jídla 2010 Festival zdravého jídla 2010 Festival zdravého jídla 2010 Festival zdravého jídla 2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka