Festival regionálních dobrot

Česká chuťovka tentokrát na Staroměstském náměstí

V samém srdci hlavního města, na Staroměstském náměstí, proběhne od 16. do 19. června pokračování festivalu Česká chuťovka. Při loňské zářijové premiéře tuto akci na Kampě navštívilo na 70 tisíc návštěvníků.

Festival Česká chuťovka má za cíl ukázat bohatství české gastronomie a potravinářské produkce.
Je to unikátní příležitost ochutnat vše na jednom místě, upozornit na lokální a tradiční potraviny a speciality a motivovat tak domácí i zahraniční turisty k návštěvě toho kterého regionu. Festival by rád pomohl rozvíjet gastroturistiku jako svébytnou součást turistického ruchu. Česká chuťovka chce vyzdvihnout to, že Česko kromě přírodních a historických krás může nabídnout i bohaté kulinářské zážitky.

Organizátoři připravili i pestrý tématický doprovodný program. Tak například úvodní den se poneseve znamení voňavých a chutných českých jahod a různých pokrmů z nich. Sobota bude věnována jihomoravským vínům, vinařům a s nimi spřízněnému folklóru. Celá akce vyvrcholí sobotní večerní ochutnávkou největšího Štramberského ucha na světě, upečeného přímo v ten den ve Štramberku a dovezeného do Prahy.

Přijďte si vybrat tu svou chuťovku. Otevírací doba je od čtvrtka do neděle od 10 do 22 hodin.

Festival regionálních dobrotFestival regionálních dobrot

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka