Festival Evolution

nabídne kromě inspirace pro zdravou výživu i paletu chutí a vůní z celého světa

Řadu novinek z oblasti bio a zdravé výživy, od základních potravin přes kávu či čokoládu až k využití chuťového a léčebného potenciálu konopí, představí a zároveň nabídne k ochutnání nadcházející Festival Evolution. Ten se uskuteční už 19. až 21. dubna na holešovickém Výstavišti.

Jeden ze dvou základních bloků doprovodného programu veletrhu Biostyl/Zdraví si vetkl do záhlaví motto: Jsme, co jíme. „Chceme poukázat na to, že kvalitní výživa je jednou z nejlepších investic, kterými můžete dlouhodobě prospět svému zdraví,“ říká k tomu Adéla Tlachačová z Felicius Media, která se stará o doprovodný program Festivalu, a dodává: „Všechny teorie a poučky si budou moci návštěvníci ověřit na řadě ochutnávek i kurzech týkajících se zdaleka nejen biopotravin.“

Nejednu inspiraci pro chutné a zdravé vaření s elegancí a poutavým vyprávěním o cestách a jídle předvede například kuchař-světoběžník Michal Hromas v cyklu kuchařských show „Ve vlastní šťávě“. V nich nechá diváky nahlédnout pod pokličky nejrůznějších etnických kuchyní světa. Bude tak důstojnou konkurencí ikoně všech milovníků dobré stravy a kreativního vaření Zdeňku Pohlreichovi. Ten prokáže schopnost vykouzlit ve vegetariánské kuchyni stejné divy, jako když čaruje třeba se steaky. Některé předváděné lahůdky mohou hladoví návštěvníci rovnou i ochutnat ve festivalové restauraci Premium Gourmet Restaurant Evolution.

V přednáškách a diskusích nebude chybět tak důležité téma, jako je kvalita potravin a jak je správně vybírat. Návštěvníci se mimo jiné také dozvědí, jaké jsou výhody tepelně neupravované stravy (rawfood), co jsou tzv. superpotraviny či jak si své jídlo sami vypěstovat.

Zájemci dbající o své zdraví budou mít možnost nechat si změřit množství antioxidantů a tuku v těle zdarma a poradit se o vhodné dietě. Někteří z vystavovatelů oboru přírodní medicíny nabídnou také kompletní diagnostiku zdraví a navrhnou i odpovídající léčbu.

Pořadatelem festivalu je Felicius Media za partnerské účasti společností Incheba Praha a Spar České obchodní společnosti.

 

Pod hlavičkou Festivalu Evolution proběhne letos hned pět veletrhů: Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Esoterika a Inspirace. Stovky stánků dalších vystavovatelů nabídnou řadu nejnovějších produktů, trendů a služeb z oblasti zdravého životního stylu, osobního růstu, sebepoznání či udržitelného přístupu k životu. V pestrém doprovodném programu vedle přednášek, seminářů a workshopů zajímavých hostů proběhnou také výstavy, filmová a divadelní představení, ukázky zdravého vaření a cvičení, ochutnávky, na návštěvníky čekají i odpočinkové zóny s kavárnami a čajovnami. Bude připravena i řada aktivit, které jsou vhodné pro rodiče s dětmi.

 

Fotografie poskytla Nora Eckhardtová, Smart Communication s.r.o. - děkujeme

Festival Evolution Festival Evolution Festival Evolution Festival Evolution Festival Evolution

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka