Farmářské trhy v Plzni

Každou poslední sobotu v měsíci (do října) se na nádvoří hotelu Gondola (Pallova 12, u Mlýnské strouhy, Plzeň) od 8 do 13 hodin uskuteční Plzeňské farmářské trhy. Na farmářské trhy tedy můžete vyrazit 28. srpna, 25. září a 30. října. Přijďte ochutnat a nakoupit kvalitní místní produkty!

Farmářské trhy v Plzni pořádá občanské sdružení ENVIC ve spolupráci s hotelem Gondola za finanční podpory Nadačního fondu Zelený poklad. Plzeňské farmářské trhy jsou součástí projektu Plzeň 2015 (www.plzen2015.cz). V květnu a červnu již proběhly dvoje farmářské trhy, které byly velmi úspěšné.

Třetí farmářské trhy v Plzni 28. 8. budou opět bohatší

„Návštěvníkům farmářských trhů slibujeme širší sortiment potravin a větší prodejní prostor. Tomuto slibu dostojíme. Už v tuto chvíli máme potvrzených 26 prodejců a opět rozšíříme prodejní prostor“, vysvětluje Popp. Jedná se především o přímé pěstitele, chovatele a zpracovatele z Plzeňského, Karlovarského a Jihočeského kraje. V sobotu (28. srpna) se mohou návštěvníci těšit například na čerstvé mléko z Líšťan (mléčný automat), žampiony z Kaznějova, slané tyčinky z pekařství Rendl, uzenářské výrobky ze Železné Rudy a farmy Angus, zeleninu z Litoměřicka a jižních Čech, sýry (kravské, ovčí, kozí) z horského statku Abertamy, farmy Belina i Březí, vynikající perníčky, slepičí i křepelčí vajíčka z ekologického chovu, šumavské Zelňáky, na maso s certifikátem bio z okolí Plzně a Šumavy a v neposlední řadě na med z Černošína. S dalšími prodejci jednáme. Kompletní seznam prodejců je umístěn na webových stránkách.

 

Termíny dalších trhů: 25.9. a 30.10. 2010

 

Farmářské trhy v Plzni Farmářské trhy v Plzni Farmářské trhy v Plzni Farmářské trhy v Plzni

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka