EZOTERA

21. - 22.5.2016, Praha

Zajímavé přednášky, besedy, cvičení, velká prodejní výstava, poradny alternativní a klasické medicíny, doprovodný program - to vše je výstava EZOTERA. Najdete zde nejrůznější zboží pro ženy (oblečení, šperky, kosmetiku, knihy), pro domácnost (obrazy, dekorační předměty, ekodrogerii, vykuřovadla) a rozhodně i pro svůj žaludek. Součástí jsou stánky nejen s vegetariánskou, ale i makrobiotickou či stále více oblíbenou raw stravou.

NENECHTE SI UJÍT:

Léčitelka Dr. Eva Moučková, socioložka PhDr. Miluše Kubíčková CSc., herečka a moderátorka Gabriela Filippi, Wahlgrenis, šaman Arturo Morales Cervantes (Mexiko), taneční divadlo Bílá Velryba, PhDr. Bhagwant Singh Sandhu CSc. (Indie)…

Dr. Eva Moučková se bude zde bude věnovat dnes velice rozšířené nemoci, a tou je osteoporóza neboli řídnutí kostí. Nemoc se vyskytuje spíše u žen ve vyšším věku, ale výjimkou nejsou ani muži či mladé ženy. Tento stav je nejčastěji způsoben nedostatkem vápníku v těle. Během svého života procházíme různými obdobími, kdy potřebujeme přijímat vápník ve zvýšené míře, např. při menopauze, v těhotenství, po úrazech nebo ve stáří. Nejlepším a nejpřirozenějším způsobem, jak chybějící vápník doplnit, je strava. Na přednášce této báječné léčitelky a bylinářky se dozvíte, které potraviny jsou bohaté na vápník a naopak, kterých se máme vyvarovat. Nestačí pouze pít mléko a jíst mléčné výrobky, jak se někteří lidé mylně domnívají. Důležité je totiž doplňovat nejen vápník, ale i hořčík, který podporuje usazování vápníku právě v kostech a ne v ledvinách či cévách. Dozvíte se zde také jeden zaručený a fungující recept, který vám při osteoporóze pomůže a dokonce při pravidelném užívání dokáže kosti navrátit do původního zdravého stavu.

V rámci výstavy bude k dispozici po oba dva dny BEZPLATNÁ PORADNA při dlouhodobých bolestech zad a páteře lektora Štefana Zakuťanského (Slovensko). Sám v minulosti trpěl vážnými zdravotními problémy a pro lékaře byl nevyléčitelným případem. Studoval medicínu jako samouk a snažil se vylepšit medicínské a alternativní způsoby léčby. Objevil samoléčebný pud, který je zakódovaný v genech každého živočicha. Sám se po 10 letech bolestí vyléčil a dnes učí lidi po celém světě, jak si mohou sami doma masážemi pomoci při různých bolestech.

Těšit se můžete již tradičně na DNY s MAKROBIOTIKOU, kde vás čekají tématické přednášky, makrobiotické občerstvení a různé ochutnávky.

Součástí prodejní výstavy jsou i poradny alternativní a klasické medicíny, kde oceníte hlavně osobní přístup našich poradců. Najdete zde výklad karet, snů, měření aury, feng shui, automatickou kresbu, masáže, čtení z ruky, astrologii, frekvenční terapii…

Místo konání je blízko centra Prahy a má dobrou dopravní dostupnost - Hala TJ Pankrác se nachází cca 100 metrů od východu z metra C, stanice Pražského povstání, výstup do ulice Lomnického. Vstup a celý prostor výstavy je bezbariérový. Pro návštěvníky je výstava otevřena v sobotu od 10.00 do 19.00 hod., v neděli od 10.00 do 18.00 hod. Vstup na výstavu je volný, celodenní vstupné na přednášky 150,- Kč. Podrobný program celé akce najdete na webu.

Fotografii poskytla Agentura ANO, děkujeme.

EZOTERA

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka