EZOTERA - prodejní výstava

21. - 22. 5. 2011, HALA TJ Pankrác, Lomnického 1, Praha 4 - Nusle

Na výstavě najdete širokou nabídku zboží a služeb z oblasti ezoteriky a zdravého životního stylu, jako léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku, šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky a mnoho dalšího.

Součástí prodejní výstavy jsou již tradičně poradny alternativní i klasické medicíny, kde oceníte hlavně osobní přístup poradců. Najdete zde astrologii, výklad karet, feng shui, numerologii, čtení z ruky, masáže, irisdiagnostiku, výklad snů, focení aury, automatickou kresbu…Po celou dobu konání výstavy Vám bude ZDARMA k dispozici poradna bachovy květové terapie pro zvířata, takže pokud máte nějaké problémy se svým čtyřnohým miláčkem, určitě se přijďte poradit.

Těšit se můžete i na zajímavé přednášky, pracovní dílny a doprovodný program. Setkáte se zde se známým astrologem Antonínem Baudyšem ml., na téma patogenních záření bude přednášet známý psychotronik Ing. Josef Schrötter. Také se zde seznámíte s novou rezonanční technologií PPD, o níž Vám poví přímo její tvůrce Peter Chappell, F.S.Hom z Anglie a již tradičně si můžete přijít popovídat o bylinkách s Pavlem Váňou. Pokud máte raději praktické programy a jste milovníky jógy, pak si určitě nenechte ujít cvičení s Jakubem Brunnerem. Dalším „aktivním“ programem, na který bychom vás rádi pozvali, je Bollywoodský tanec s Ómem Saiwelem z Indie.

Místo konání je blízko centra Prahy a má dobrou dopravní dostupnost - Hala TJ Pankrác se nachází cca 100 metrů od východu z metra C, stanice Pražského povstání. Vstup a celý prostor výstavy je bezbariérový. V areálu najdete i občerstvení s nabídkou převážně vegetariánské stravy.

Pro návštěvníky je výstava otevřena v sobotu od 10.00 do 19.00 hod., v neděli od 10.00 do 18.00 hod. Doprovodné přednášky probíhají denně po celou dobu konání akce, přesný program najdete na internetových stránkách v sekci výstava.

Vstup na výstavu je volný, celodenní vstupné na přednášky 100,- Kč.

EZOTERA - prodejní výstavaEZOTERA - prodejní výstava

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka