EZOTERA - prodejní výstava

19. - 20.9.2015, Praha

Zajímavé přednášky, besedy, cvičení, velká prodejní výstava, poradny alternativní a klasické medicíny, doprovodný program - to vše je výstava EZOTERA. Najdete zde nejrůznější zboží pro ženy (oblečení, šperky, kosmetiku, knihy), pro domácnost (obrazy, dekorační předměty, ekodrogerii, vykuřovadla) a rozhodně i pro svůj žaludek. Součástí jsou stánky nejen s vegetariánskou, ale i makrobiotickou či stále více oblíbenou raw stravou.

Můžete se těšit na setkání s Dr. Evou Moučkovou, uvidíte zde Ing. Josefa Schröttera, herečku a moderátorku Gabrielu Filippi, Ing. Richarda Stříbrného, Libuši a Petra Bělousovi, Štefana Zakuťanského (Slovensko) a mnoho dalších zajímavých osobností.

V rámci výstavy bude k dispozici po oba dva dny BEZPLATNÁ PORADNA při dlouhodobých bolestech zad a páteře lektora Štefana Zakuťanského (Slovensko). Sám v minulosti trpěl vážnými zdravotními problémy a pro lékaře byl nevyléčitelným případem. Studoval medicínu jako samouk a snažil se vylepšit medicínské a alternativní způsoby léčby. Objevil existenci samoléčeného pudu, zakódovaného v genech každého živočicha. Po 10 letech velkých bolestí se uzdravil a dnes učí lidi po celém světě, jak si mohou sami od těchto problémů pomoci.

Součástí výstavy jsou již tradičně DNY s MAKROBIOTIKOU, kde Vás čekají tématické přednášky, makrobiotické občerstvení a různé ochutnávky.

V rámci výstavy můžete navštívit i oblíbené poradny alternativní a klasické medicíny, kde oceníte hlavně osobní přístup našich poradců. Najdete zde výklad karet, snů, měření aury, feng shui, automatickou kresbu, čtení z ruky, astrologii, frekvenční terapii…

Místo konání je blízko centra Prahy a má dobrou dopravní dostupnost - Hala TJ Pankrác se nachází cca 150 metrů od východu z metra C, stanice Pražského povstání, výstup do ulice Lomnického. Vstup a celý prostor výstavy je bezbariérový. V areálu najdete i občerstvení s nabídkou makrobiotické, vegetariánské a raw stravy. Pro návštěvníky je výstava otevřena v sobotu od 10.00 do 19.00 hod., v neděli od 10.00 do 18.00 hod. Vstup na výstavu je volný, celodenní vstupné na přednášky 150,- Kč. Podrobný program celé akce najdete na internetových stránkách, info: 608 377 573.

Fotografii poskytla Agentura ANO, děkujeme.

EZOTERA - prodejní výstava

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka