EZOTERA - prodejní výstava

28. - 29. 9. 2013, Praha

Na výstavě vás čekají zajímavé přednášky, bohatý doprovodný program a velká nabídka produktů a služeb z oblasti ezoteriky a zdravého životního stylu. Pozvány jsou zajímavé osobnosti. Jednou z nich je uznávaný odborník na makrobiotiku Bob Carr (USA), dále Gabriela Filippi, PhDr. Miroslava Mašková, Ing. Adolf Inneman, PhD., Wahlgrenis aj. Těšit se můžete také na SOBOTU s MAKROBIOTIKOU, kde vás čekají tématické přednášky, makrobiotické občerstvení a různé ochutnávky.

Na výstavě najdete např. šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky, léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku a mnoho dalšího. Součástí prodejní výstavy jsou již tradičně poradny alternativní i klasické medicíny, kde oceníte hlavně osobní přístup našich poradců. NOVINKY: křišťálový energizátor vody, závěsné nádoby na pěstování květin a bylin, koberce – mandaly pěti elementů, výrobník rostlinného mléka, biošťávy, biovína.

 

Místo konání je blízko centra Prahy a má dobrou dopravní dostupnost - Hala TJ Pankrác , Lomnického 1, Praha 4 – Nusle se nachází cca 100 metrů od východu z metra C, stanice Pražského povstání.

 

Vstup a celý prostor výstavy je bezbariérový. V areálu najdete i občerstvení s nabídkou převážně vegetariánské stravy. Pro návštěvníky je výstava otevřena v sobotu od 10.00 do 19.00 hod., v neděli od 10.00 do 18.00 hod. Vstup na výstavu je volný, celodenní vstupné na přednášky 150,- Kč.

 

Informace: 608 377 573, ano@ezotera.cz.

Podrobný program celé akce najdete na internetových stránkách.

 

Fotografii poskytla Agentura ANO, děkujeme.

EZOTERA - prodejní výstava

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka