Evropský týden sportu a relaxace žen

Jedinečný projekt „Evropský týden sportu a relaxace žen“, který se uskuteční 6. - 12. 7. 2009, se zaměřuje na seznámení žen bez rozdílu věku s řadou tradičních i méně obvyklých sportovních odvětví, s různými formami relaxace a s novými trendy v oblasti zdravé výživy a životního stylu.

Evropský týden sportu a relaxace žen v Hluboké nad Vltavou je naprosto jedinečnou akcí svého druhu, pořádanou v regionu jižních Čech ve spolupráci s Horním Rakouskem. Celá akce je věnována výhradně ženám od 15 let a jejich dětem. Fyzická zdatnost účastnic nehraje v pestré programové nabídce roli. Záleží jen na ženách, jakou aktivitu si samy zvolí. Pro maminky s malými dětmi bude celý týden k dispozici „miniškolka", ve které bude zajištěn celodenní zajímavý program.

Program celé akce je tematicky rozdělen do čtyř kategorií: sport, relaxace, kultura a zdravý životní styl, ve kterých si návštěvnice mohou vybrat mezi zhruba dvaceti aktivitami v rámci každé kategorie. Součástí akce je mezinárodní turnaj v softballu a plážovém volejbalu.

Na projektu se budou podílet sportovní lektoři a specialisté z ČR a Horního Rakouska. Akce se zúčastní také několik známých českých osobností z oblasti sportu, herectví a moderování. Centrálním místem pro většinu aktivit bude sportovně relaxační areál u cyklostezky v Hluboké nad Vltavou.

Ubytování (na výběr je několik ubytovacích objektů partnerů projektu všech cenových kategorií) a stravu si hradí účastnice samy, celotýdenní program je však vyjde na pouhých 350 Kč.

 

 

Evropský týden sportu a relaxace ženEvropský týden sportu a relaxace ženEvropský týden sportu a relaxace žen

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka