Essenté přichází s krémem, který je terapií pro pleť

Perfektní mix účinných kyselin, které se uvolňují postupně a pozvolna, takže mají stejný efekt jako chemický peeling, ale – na rozdíl od něj – jsou k pleti velice šetrné. To je nová unikátní metoda, se kterou přichází česká kosmetická značka Essenté ve svém korneo peelingu Peel-Therapy Concept. A nyní také v přípravku, který je určen pro domácí použití.

Nový Essenté Therapy krém přes noc zbaví vaši pleť odumřelých a zrohovatělých buněk, zvýší tím vstřebávání účinných látek, a vy se tak ráno probudíte se sametově rozjasněnou pletí.

„Essenté Therapy krém používám krátce, ale výsledky jsem na své pleti pocítila velice brzy, snad hned čtvrtý den používání. Cítila jsem, že je moje pleť ráno vypnutá, vyhlazená a především rozzářená – podobného výsledku jsem zatím nedosáhla s žádným jiným přípravkem, a že jsem jich vyzkoušela hodně,“ svěřuje se s osobní zkušeností Kristina Kloubková, moderátorka TV Nova a známá tanečnice a herečka.

Aktivní kyseliny urychlí vstřebávání účinných látek

Právě viditelné a dlouhodobé rozjasnění pleti je jednou z hlavních předností Therapy krému, ne však jedinou:

„Jeho unikátnost spočívá v tom, že obsahuje aktivní kyseliny (kyselinu glykolovou, hyaluronovou, mléčnou, citronovou a další aktivní látky), které se do pleti postupně uvolňují po dobu cca deseti hodin. Během noci se tak odstraňují odumřelé vrstvy pokožky a zvýší se vstřebávání účinných látek, které se dostávají hluboko do pokožky. Ta je pak na první pohled krásně hydratovaná, sametově jemná, vyhlazená a rozjasněná,“ popisuje působení Therapy krému a účinky unikátní metody Denisa Jasinská, zakladatelka české kosmetické značky Essenté, která se zaměřuje na výrobu tzv. kosmeceutik, což je označení pro nejvyšší kategorii kosmetických produktů.

„Kosmetické přípravky by totiž neměly mít pouze pěstící a dekorativní účinky, ale měly by aktivně napomáhat ke zlepšování zdravého stavu a vzhledu pokožky. Přípravky Essenté proto vyvíjíme na bázi nejmodernějších vědeckých poznatků z oblasti kosmetologie a dermatologie,“ doplňuje Denisa Jasinská s tím, že přesně toto je i případ nového nočního Therapy krému.

Neméně důležitý je totiž také jeho hloubkový účinek, kdy se kožní buňky revitalizují, a dochází k produkci nových vláken kolagenu a elastinu. „Therapy krém díky tomu zjemňuje vrásky a omezuje tvorbu nových. Zkrátka zlepšuje stav pleti, a proto první výsledky uvidíte velice rychle,“ uzavírá Denisa Jasinská. Therapy krém koupíte na www.essente.cz.

 

Novinka: Nová generace korneopeelingů Peel-Therapy Concept

Účinnost Therapy krému můžete podpořit speciální korneoterapeutickou kúrou Peel-Therapy Concept, kterou vyvinuli rovněž odborníci zastupující českou kosmetickou značku Essenté.

Jedná se o stejně účinnou, a přitom mnohem šetrnější formu peelingu, než je ten běžný chemický. Kyseliny se totiž do pleti uvolňují postupně a pomalu, a tak nedochází k jejímu poškození. Při pravidelném odborném ošetřování korneoterapeutickým peelingem se navíc zlepšuje kvalita kožních tkání, což pomáhá řešit různé typy problémů, jako je povadlá a unavená pleť, zažloutlá pleť kuřáků, pigmentové skvrny, zesílená pokožka, jizvy po akné i povrchové vrásky. Novou korneoterapeutickou kúrou Peel-Therapy Concept se můžete nechat ošetřit u kosmetiček, které pracují s českou značkou Essenté – jejich salony najdete na www.essente.cz

Zdroj: Inspirace.essente.cz. Fotografie zaslala Martina Kadlecová, AMAZE.cz – děkujeme.

Essenté přichází s krémem, který je terapií pro pleťEssenté přichází s krémem, který je terapií pro pleťEssenté přichází s krémem, který je terapií pro pleť

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka