Džungle pro rodiny - vůně, voda, teplo nově v Therme Laa

LAAER DŽUNGLE je novinkou v komplexu lázní, bazénů a saun v těsné blízkosti rakouských hranic - Therme Laa. Resort je díky své poloze i kvalitě služeb hojně navštěvován zájemci o koupání a saunování z ČR. Nový vitální svět ocení všichni zájemci o zdravý životní styl. Rodiny s dětmi nyní mohou využít tři prohřívárny s různě intenzivním prohřátím, mohou se vydat na stezku džunglí a vnímat zvuk vodopádu, ochladit se u fontánky, v zážitkových sprchách nebo dýchat speciální vonné esence v komůrkách.

Zatímco u oblíbeného saunového světa je potřeba počítat s příplatkem 6,50 EUR a s provozem ve stylu FKK určeného pro osoby starší 14 let, nová zóna v rámci vodního světa je bez zvláštního vstupného. Tato  relaxační část je určena primárně rodinám s dětmi a saunování zde probíhá v plavkách.

Tři prohřívárny, relaxační lavice, přírodní dekorace, vonné komůrky, vodopád. To vše naleznete ve velmi zdařilém provedení ve 2.patře termálních lázní. Velmi se nám líbilo v provoněné parní lázni "Západ slunce". Pro děti je vhodná i BIO sauna s nízkou teplotou do 60 stupňů a barevnou terapií. Poslední prohřívárnou je klasická finská sauna.

Prostor je doplněn vodopádem, fontánkami, zážitkovými sprchami a dalším vybavením. Celý prostor je ozvučen relaxační hudbou a provoněn vonnými esencemi.

Myslíme si, že jde o velmi zdařilý prostor. Škoda jen, že saunování proti všem doporučením probíhá v plavkách, nicméně jako alternativa k saunovému světu a pro rodiny jde o zřejmě vhodný kompromis. My doporučujeme i přesto využít ručníků a v plavkách do saun nevcházet. Samozřejmě pro dospělé příznivce saunování je větší saunový svět o patro níže se saunovými ceremoniály i venkovní částí daleko vhodnější k návštěvě a za i za cenu vyššího vstupného jde o opravdu skvělý zážitek.

Therme Laa je perlou v oblasti vodních radovánek i saunování a návštěvu doporučujeme i vám.
Informace o nové relaxační zóně si můžete prohlédnout zde.

Džungle pro rodiny - vůně, voda, teplo nově v Therme LaaDžungle pro rodiny - vůně, voda, teplo nově v Therme LaaDžungle pro rodiny - vůně, voda, teplo nově v Therme LaaDžungle pro rodiny - vůně, voda, teplo nově v Therme LaaDžungle pro rodiny - vůně, voda, teplo nově v Therme Laa

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka