Dopřejte si vyhlazenou, mladistvě vyhlížející pleť kdykoli si usmyslíte...

Opět se blíží závěr roku, vánoční čas, doba svátků klidu a míru, ale také četných setkání s přáteli a příbuznými. Je prokázáno, že žena spokojená se svým vzhledem má vyšší sebevědomí a vyzařuje pozitivní energii, která přitahuje obdivné pohledy jako magnet. Abyste už před Vánocemi dosáhla vytouženého vzhledu, je už teď ideální doba, naplánovat si návštěvu kosmetického salonu, SPA nebo wellness.

Že nemáte v předvánočním shonu na takové procedury čas a přesto chcete pro svůj vzhled něco udělat? Namíchejte si svůj elixír krásy doma!

Představte si ideální pleť ... je hladká, hebká, bez vrásek a rozšířených pórů, pevná a pružná. Právě takovou pleť si zasloužíte. Nyní ji můžete mít snadno a rychle. Jakmile ji jednou získáte, už se jí nikdy nevzdáte. Přesvědčte se o tom, že je to možné. Bez injekce. Bez laseru. Bez chirurgického zákroku.

Laboratoře THALAC vytvořily inovativní produkt pro okamžitý lifting v pohodlí domova. První revoluční přípravek k vyhlazování a zpevňování pleti ve speciálním balení pro snadné domácí použití. Jedná se o moderní pojetí péče o pleť s využitím vědeckých poznatků z oblasti výzkumu blahodárného působení mořských ingrediencí v kombinaci s rostlinnými složkami. Cílená péče s ihned viditelnými výsledky bojuje proti známkám stárnutí - pozvedá, vyhlazuje, zpevňuje a regeneruje pleť.

VĚDECKÁ INOVACE

Výzkumné a vývojové centrum THALAC vyvinulo pro krásu vaší pleti dva komplementární a inovativní vzorce: liftingový prášek na bázi proteinového extraktu a posilující gelový aktivátor s rostlinnými výtažky. Smícháním vzniká hladký gel s mimořádným liftingovým efektem. Složení s vysoce koncentrovaným albuliftem v kombinaci s mořskými extrakty a rostlinnými tenzory. Efektivnost hnědé řasy Fucus je zkombinována s prokazatelnými vlastnostmi Aloe Ferox, která stimuluje tvorbu kolagenu, urychluje buněčnou obnovu a zpevňuje strukturu pleti. Bez parabenů, bez ropných derivátů, netestováno na zvířatech. Čistota moře pro krásu vaší pleti.

PROKAZATELNÉ VÝSLEDKY

V rekordním čase jsou kontury obličeje a krku redefinovány, jemné linky jsou vyhlazeny. Pleť je hladší a pevnější, vrásky a textura jemnější. Díky této inovativní péči pro domácí použití může být vaše pleť vyhlazená a pevná, kdykoli si vzpomenete.

Pro všechny ženy, které se odmítají smířit s projevy stárnutí pleti jako jsou vrásky a povadlá pleť. Vyhlazená a mladistvá pleť v rekordním čase.

 

Liftingový program pro okamžité vyhlazení pleti

obsah: 30g liftingový prášek + 50ml gelový aktivátor

Zakoupíte ve vybraných salonech nebo na

Dopřejte si vyhlazenou, mladistvě vyhlížející pleť kdykoli si usmyslíte...

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka