Dopřejte si doušek čerstvé jarní energie na Dolní Moravě

Vzpružte svou mysl i tělo po náročné zimě a dopřejte si se svou rodinou energii z přírody. Zatímco se svět bude probouzet do nové sezóny, užijte chvíle jenom pro sebe v horském resortu Dolní Morava a ve wellness hotelu Vista. Propojte se s přírodními zdroji a užijte si rodinný relax.

Oddejte se pečlivě vytvořeným wellness rituálům, které vám pomohou překlenout přechod ze zimy do jara. Užijte si rituál s horskými bylinami, horskou solí, medový rituál nebo rituál řeky Marahwe inspirovaný řekou Moravou pramenící ve zdejších horách. Díky těmto jedinečným procedurám si skutečně odpočnete a objevíte v sobě novou svěží energii. Každý z rituálů však pracuje jiným způsobem. Dopřejte si například díky rituálu řeky Marahwe lázeň v pečujícím vyhřátém sezamovém oleji se silnými relaxačními účinky, které doplňuje důkladná masáž. Nechte na svou pokožku působit horské byliny, rozmazlujte se na razítkové masáži se solnými měšci, nebo své tělo vyživte v medovém zábalu z medu, který vytvořily včely na horských stráních Dolní Moravy.

Vstup do jara skrze wellness rituál si však mohou užít celé rodiny. Zamilujte se do Čokoládového pokušení, kde si společně s dětmi vychutnáte wellness opravdu všemi smysly. Nechte děti rozplynout se v Dětském bublinkovém snu plném něžné a zábavné pěny, který zakončí stejně jako dospělí olejovou masáží. Dopřejte dětem mateřídouškovou koupel, která jim pomůže propojit se ještě více s přírodou. Na děti totiž čeká na Dolní Moravě setkání s touto krásnou voňavou bylinkou, která provází tradiční českou lidovou moudrost. Víla Mateřídouška ukáže malým hostům svou bylinkovou zahrádku a zázraky, které z ní dokáže vyrobit - a některé z nich naučí i děti.

Zatímco se malí zahradníci radují z nově nabytých schopností a vědomostí nebo řádí na některém z mnoha animačních programů, protáhněte své tělo na józe, která poslouží zkušeným jogínům i nesmělým začátečníkům, nebo vyrazte ochutnávat kulinářská potěšení servírovaná s výhledem do horské krajiny. Užijte si přechod do jara plní sil a nových vzpomínek. V horském resortu Dolní Morava a ve wellness hotelu Vista najdete prostor pro celou rodinu.

 

Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, PR consultant cammino... Děkujeme.

Dopřejte si doušek čerstvé jarní energie na Dolní MoravěDopřejte si doušek čerstvé jarní energie na Dolní MoravěDopřejte si doušek čerstvé jarní energie na Dolní MoravěDopřejte si doušek čerstvé jarní energie na Dolní MoravěDopřejte si doušek čerstvé jarní energie na Dolní MoravěDopřejte si doušek čerstvé jarní energie na Dolní Moravě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka