Dolní Rakousko v zimě 2009/2010

Od mírné vrchoviny na severu přes výběžek alpského oblouku s vysokohorským pásmem na jihu se rozkládá zimní ráj Dolního Rakouska, který nabízí požitek jak milovníkům carvingu, tak běžkařům i těm, kteří to se zimním sportováním chtějí zkusit poprvé.

Ať je člověk z Vídně nebo z České republiky - zimní sen pro něj začíná v Dolním Rakousku! Lyžařské ráje Dolního Rakouska leží v maximální vzdálenosti 300 km od Brna a 400 km od Prahy. Dolní Rakousko je příznivé pro rodiny a pohostinné - nabízí potěšení na sněhu za ideální cenu v poměru ke kvalitě služeb. Nikde jinde v Rakousku se nesvezete na lyžích tak výhodně, tedy přesněji: nemáte k dispozici tolik služeb za tak málo peněz.

Tyto výhody se promítají i do četných paušálních balíčků, připravených pro zimní návštěvníky. Například na Hochkaru si můžete v době mezi 10. a 29. lednem užít Dnů na prašanu, a to vždy od neděle do pátku. Tři noclehy s polopenzí, 3-denní autobusový transfer Hochkar Skiexpress, vstup do lázní Ybbstaler Solebad a 3denní skipas jsou obsaženy v ceně 182 euro za osobu. Nefalšovaná zábava na sněhu na vás čeká v oblasti Ötscherdorf Lackenhof: náročné sjezdovky, rodinné sjezdy, dětská lyžařská říše, funpark, běh na lyžích v netknuté přírodě a skvělý program ve volném čase kam se člověk podívá - to všechno si nejlépe užijete díky nabídce „Zimní zábava v ötscherdorfských hotelech". Je možné ji rezervovat od 159 euro za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.

Kouzelná hora - Zauberberg ve dne v noci - to je speciální nabídka, která kombinuje carving, snowboarding, sáňkování a relaxaci s pohostinností, typickou pro Semmering. Jeden nocleh se snídaní formou bufetu, denní a večerní skipas na lanovky Zauberberg, využití běžecké stopy, zimní pěší turistické stezky a sáňkařské louky jsou obsaženy v ceně 94 euro za osobu.

 

 

Dolní Rakousko v zimě 2009/2010Dolní Rakousko v zimě 2009/2010Dolní Rakousko v zimě 2009/2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka