Dolní Morava je na lyžařskou sezónu připravena!

Nová sjezdovka i panoramatická restaurace a investice za 200 milionů.

První lyžaři si už velmi brzy vychutnají jízdu na kopcích pod Králickým Sněžníkem. Horský resort Dolní Morava totiž zanedlouho otevře sezónu 2018/2019 a pro návštěvníky nachystal novinky a vylepšení za 200 milionů korun. „Letos jako jediné středisko otevíráme zcela novou sjezdovku o délce přes jeden kilometr. Jedná se o propojení celého resortu v jeho horních částech.

Lyžaři si bezesporu užijí sjezd z vrcholu Slamníku až k restauraci U Slona, protože sjezdovka má bez přerušení délku 3 kilometry,“ vysvětluje šéf marketingu Dolní Moravy Tomáš Drápal.

Nová sjezdovka Vyhlídková má šířku 25 až 30 metrů při převýšení 165 metrů a má modrou obtížnost. V rámci letošní dvousetmilionové investice přibyla ke sjezdovce také nová panoramatická restaurace Skalka s posuvnou střechou a výhledy na tisícimetrové vrcholky celého pohoří Králického Sněžníku. Návštěvníci budou moci využít též nově otevřené skialpové půjčovny s novými lyžařskými potřebami, s nimiž lze vyrazit na skialpové výšlapy s instruktorem. Další letošní novinkou je prodloužení věkové hranice pro dětské skipasy do 15 let. Sezónní skipas si lyžaři mohou pořídit online.

Oficiální otevření lyžařské sezóny se odehraje již 15. prosince. Návštěvníci se mohou těšit na tři koncerty, lyžařské závody, testování lyžařského vybavení či soutěže. Celodenní skipas bude v rámci Grand Openingu k dispozici za 100 korun. „Lyžování na Dolní Moravě není o tradiční představě zimy, o soukání se do lyžáků, čekání ve frontách na lanovku a sjíždění kopců. Chceme lyžařům na Dolní Moravě nabídnout pohodu a skutečný prožitek. Návštěvníci si mohou užít také výhledy ze 7 restaurací a barů přímo ze sjezdovek, stoprocentně zasněžené tratě v celé délce a doslova hromadu zážitků od bobové dráhy, přes Stezku v oblacích až po večerní výšlapy na sněžnicích. Vše na jednom místě, komfortně a bez stresu, letos vše navíc i na e-shopu,“ uzavírá pozvánku do horského resortu Dolní Morava Tomáš Drápal.

Lyžaři si na Dolní Moravě mohou vyzkoušet jízdu po 8 sjezdovkách všech stupňů obtížnosti. K dispozici je také dětský ski park Amálka, kde se už nejmenší děti mohou začít učit jezdit na lyžích a snowboardu, a to buď pod dohledem rodičů, nebo zkušených instruktorů. Na vyznavače freestyle lyžování čeká Funline zábavná trať s prvky z boardcrossu či skicrossu. V okolí Dolní Moravy je též přes 60 kilometrů upravovaných běžeckých stop. Otevřete zimní sezonu na Grand Openingu, pořiďte si zvýhodněný sezónní skipas z pohodlí domova v e-shopu a zjistěte víc o horách zážitků, které vás čekají v horském resortu Dolní Morava!

 

Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, PR consultant cammino... Děkujeme.

Dolní Morava je na lyžařskou sezónu připravena!Dolní Morava je na lyžařskou sezónu připravena!Dolní Morava je na lyžařskou sezónu připravena!Dolní Morava je na lyžařskou sezónu připravena!Dolní Morava je na lyžařskou sezónu připravena!Dolní Morava je na lyžařskou sezónu připravena!Dolní Morava je na lyžařskou sezónu připravena!Dolní Morava je na lyžařskou sezónu připravena!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka