Dokonalé wellness centrum se jménem Frištenský

Zcela nové, moderní wellness centrum Frištenský wellness klub v Brně - Líšňi se představilo 27. srpna odborným zájemcům. Česká asociace wellness zde uspořádala další wellness odpoledne. Záměrem těchto akcí je upozornit na zajímavé technologie, nová místa nebo wellness služby a produkty. Návštěvníky zaujalo vyprávění Františka Frištenského, synovce slavného českého zápasníka Gustava Frištenského.

Prezident ČAW Dr. Jan Hejma představil účastníkům první klub, který těží z historie a jména Frištenský, dále ho rozvíjí a přináší prvotřídní zázemí pro zájemce o zdravý životní styl. Dále informoval i o aktivitách asociace včetně chystaných akcí pro členy.

Svůj příspěvek do programu věnovali i zástupci společnosti APRO DELTA, která distribuje francouzskou pěstící kosmetiku Thalgo z mořských řas a minerálů. V nabídce má i Spa kosmetiku Terraké inspirovanou zrozením Země. Zaujala nás sada drahých kamenů určených pro kosmetické masáže. S kvalitní kosmetikou Thalgo se bude ve Frištenský wellness klubu také pracovat. Zajímavou záležitostí byla i možnost změřit si hmotnost svého tuku a index BMI novou diagnostickou metodou na americkém přístroji Futrex. Toto zařízení je součástí vstupní diagnostiky ve wellness klubu a osobním konzultacím a správnému nastavení aktivit zde přikládají velkou váhu.

Na závěr setkání jsme vyzkoušeli relaxační zázemí wellness centra, tedy saunový svět.  Obdivovali jsme zejména parní lázeň s ochlazovací komorou přímo v interiéru. Ledovou sprchou se můžete osvěžit i během procedury, aniž byste opustili prohřívárnu. Výborná byla BIO SAUNA, velká a kvalitní vířivka, pravá finská sauna nebo aroma lázeň. Navíc zpříjemněním procedur byla i možnost výběru ze saunových vonných esencí, které jsou důležitou součástí každého sanového zařízení. Esence dodává PhysioCare medical, s.r.o. a její zástupce p. Šapov návštěvníkům zasvěceně vysvětlil všechny možnosti použití. Závěrečný čas návštěvy patřil relaxaci na lehátkách. Na vlastní kůži jsme se přesvědčili, že i na 500m2 se dá vybudovat kvalitní wellness centrum vybavené fitness přístroji, kardio zónou, cvičebním sálem (s možností rozdělení na dva samostatné hlukově oddělené sálky) a saunovým světem se čtyřmi typy prohříváren, velkou vířivkou, zážitkovými sprchami i relaxační zónou.

Důležitý pitný režim doplňovali všichni díky české firmě Iso line a jejich široké škále nápojů.

Náhoda nebo nějaký magický osud? Posuďte sami! Po téměř půlstoletí se do Brna vrací synovec českého zápasníka Gustava Frištenského. Před 110 lety zde začala oslnivá sportovní kariéra jeho strýce. My jsme se přesvědčili, že wellness klub Frištenský má dobře našlápnuto a že zde bude radostí sportovat a relaxovat.

Mediálním partnerem akcí ČAW je portál WellnessNoviny.cz
Frištenský wellness klub najdete na adrese Bednaříkova 1a, Brno-Líšeň.

Dokonalé wellness centrum se jménem FrištenskýDokonalé wellness centrum se jménem FrištenskýDokonalé wellness centrum se jménem FrištenskýDokonalé wellness centrum se jménem FrištenskýDokonalé wellness centrum se jménem Frištenský

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka