Do vašeho kalendáře

Nabídka veletrhů a oborových výstav, které se nějak dotýkají tématu wellness, spa a beauty je u nás poměrně široká a téma „Který veletrh bude ten správný“, by vydalo na samostatný článek. Pokud ale plánujete vyjet za poznáním někam dál, možná vám přijde vhod pár tipů ze zahraničí.

Ještě stihnete:
Od 3 do 7. září probíhá v Paříži veletrh nábytku a vybavení Maison&Objet. Zde jsou z hlediska wellness zajímavé dvě sekce: Outdoor-indoor, která zahrnuje nábytek pro interiéry a exteriér a sekce Accesoires maison (příslušenství domu) s podsekcí Spa & Senteurs, která je věnovaná konceptu wellness.

Světové setkání profesionálů - Beyond beauty Paris
Ve dnech 12. - 15. září se na pařížské výstaviště Porte de Versailles sjedou doslova všichni, kdo v oboru beauty&spa něco znamenají. Veletrh má přední postavení mezi světovými kosmetickými veletrhy, jedná se o největší evropské fórum pro krásu, zdraví a well-being. Scházejí se zde největší evropští hráči na  poli přírodní i bio kosmetiky. Přes 500 vystavovatelů zde pravidelně představuje novinky v kosmetických a lázeňských produktech, zařízeních a technologii. Veletrh dává příležitost seznámit se s tím co do Evropy teprve přichází. Součástí veletrhu je Salon evropského lázeňství, který spojuje odbornou péči wellness a fitness, výrobce i tvůrce spa konceptů. Souběžně s veletrhem se koná Evropský lázeňský summit. Je fórem pro profesionály v oblasti hotelnictví, kteří hledají řešení pro podnikání v oblastech spa a wellness. Veletrh je možné navštívit společně se známou wellness konzultantkou a zakladatelkou ČAW, paní Hanou Cathala. Jen pro zajímavost- součástí programu veletrhu je na padesát doprovodných konferencí.

Téměř ve stejnou dobu, ve dnech 11. a 12. září budou mít svůj velký svátek také wellness profesionálové v Belgii. V sobotu 11. a neděli 12. září 2010, bude výstaviště v belgickém Kortrijku, který leží téměř u hranice s Francií poblíž Lille, hostit šestý ročník veletrhu Professional Beauty & Wellness. Salon je určen pouze odborníkům z oblastí péče o krásu, blaho a zdraví. Od jiných veletrhů se liší především tím, že kombinuje obory krása, wellness, tvarování těla a zdraví. Je zaměřen na trendy a nové technologie. A jaké trendy Belgičané pro letošní podzim představí? Péče pro muže, anti aging, trend eko-friendly, multifunkční zařízení ve wellness – vše pod jednou střechou. Organizátoři slibují více než 130 vystavovatelů a vše, co přispívá ke krásnému vzhledu, zdraví a štíhlému tělu.

Svůj veletrh krásy má také Moskva. Ten letošní proběhne na výstavišti CVK Expocentrum. Ruská obdoba pařížskéh Beyond beauty, veletrh Spa&beauty Russia se uskuteční ve dnech  5. – 7. října.

Od 15. do 17. října proběhne veletrh krásy a estetiky Salon look internacional v Madridu.

Ve dnech 14 .- 18. listopadu proběhne setkání profesionálů hoteliérů Equip´hotel, na výstavišti Porte de Versailles. Veletrh je zaměřen na vybavení pro hotely a zde by mohlab ýt zajímavá sekce Entertain&relax, zaměřená na spa a wellness.

Ve stejné době byste stihli na výstavišti Euroexpo v Lyonu trojlístek veletrhů zaměřený na vodu, vodní hospodářství a využití vody.  Veletrh Aqualie, který probíhá od 16. do 19. listopadu je dobře známý i českým bazénářům. Veletrh Aqualie je zaměřený na vodní centra, aquaparky a prostory pro wellness. Veletrh Piscine, který se specializuje na privátní lázeňská zařízení a bazény a veletrh Wellgreen, který se věnuje oblasti venkovních bazénů a designu.

Od středy 20. ledna do neděle 23. ledna  2011 se v reprezentačním prostoru Carrousel du Louvre, což je jedno z největších obchodních středisek v Paříži, uskuteční akce s názvem
Les Thermalies – le salon de l´eau et du bien-etre, zaměřená na thalasoterapii, balneoterapii, wellness, vodní relaxaci, design a trendy v oblasti zdraví a pohody.

Fotografie z loňského veletrhu Beyond beauty Paris poskytl pořadatel.

Do vašeho kalendářeDo vašeho kalendáře

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka