Do startu závodu Hervis 1/2 Maraton Praha zbývají už jen necelé tři týdny!

První závod ze série PIM Běžeckého seriálu 2011, Hervis 1/2Maraton Praha, odstartuje v sobotu 2. dubna z náměstí Jana Palacha u Rudolfina a po roce opět nabídne všem účastníkům i fanouškům možnost zažít nezapomenutelnou atmosféru světového závodu. Pokud máte stále v plánu registrovat se do závodu, pospěšte si, zbývá už jen posledních 1 000 registrací!

Podpořte týmového ducha a v rámci Hervis Firemního 1/2Maratonu vyzvěte své kolegy, aby se zúčastnili firemního týmového běhu. Každý člen týmu běží celou trať (21,097 km) a časy jednotlivců se sčítají pro konečné pořadí týmu. Pokud vám síly nestačí na to, abyste uběhli celou vzdálenost, najděte si k sobě další tři spoluběžce a společně můžete běžet firemní štafetový běh (3 x 5 km + 1 x 6,097 km).

O měsíc později pak budete mít možnost zúročit zkušenosti a kondici z půlmaratonu při Volkswagen Maratonu Praha, který odstartuje 8. května ze Staroměstského náměstí. V rámci závodu opět můžete zlákat své kolegy k tomu, abyste v kulise historického centra Prahy buď jako tým, nebo štafeta, překonali společně pověstnou maratonskou trať. Jako pracovní tým si navyše budete moci umístit logo firmy na startovní číslo a svůj úspěch oslavit na galavečeru s udílením cen konaného v hotelu Hilton Prague.

Zaměstnanci s rodinami mohou strávit příjemný víkendový den při jednom z nesoutěžních běhů, které budou provázet Volkswagen Maratonský víkend. Pro rodiny i jednotlivce, kteří chtějí být součástí maratonského dění, je tu Volkswagen Rodinný Minimaraton 4,2 km. A nebo se účastněte Allianz Eko Procházky 2 km a projděte se ulicemi Prahy osvobozených od dopravy a automobilů. Při Pedigree® Procházce se psy můžete zapojit i své čtyřnohé miláčky a 7. května se projít příjemným prostředím parku Stromovka. Speciální startovní čísla jsou připravena dokonce i pro vaše mazlíčky. Registrovat se můžete již nyní!

Přijměnete výzvu a staňte se součástí jedinečné atmosféry plynoucí ze sportovního nadšení při akcích PIM Běžeckého seriálu 2011!

Do startu závodu Hervis 1/2 Maraton Praha zbývají už jen necelé tři týdny! Do startu závodu Hervis 1/2 Maraton Praha zbývají už jen necelé tři týdny! Do startu závodu Hervis 1/2 Maraton Praha zbývají už jen necelé tři týdny! Do startu závodu Hervis 1/2 Maraton Praha zbývají už jen necelé tři týdny!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka