Do roku 2020 zdvojnásobit počet spotřebitelů v evropském fitness průmyslu

Zdvojnásobit počet spotřebitelů, tedy aktivních uživatelů evropského fitness trhu ze současných 40 miliónů na 80 miliónů v roce 2020; tento ambiciozní cíl si vytýčila asociace EHFA na čtvrtém zasedání svého vedení, které proběhlo ve dnech 8. a 9. června v Barceloně.


Připomeňme, že asociace EHFA je celoevropská nezisková organizace, která zastupuje zájmy evropského fitness průmyslu. Dnes slouží více než 40 milionům Evropanů. Organizace hledá a vytváří možnosti spolupráce s dalšími organizacemi v rámci EU, které podporují fyzické aktivity a snaží se o stanovení norem v oblasti fitness průmyslu, včetně výuky a vzdělávání.

Čtyřicítka představitelů evropského fitness průmyslu se na půdě barcelonské IESE Business School sešla na dvoudenní konferenci, jejíž náplní byla především role sociálních médií, budoucnost fitness a akvizice ve fitness průmyslu. Diskutovalo se o výhodách a nevýhodách sociálních médií v podnikatelském prostředí a jejich využití v podnikatelské strategii, o využívání sociálních médií v oblasti fitness, možnostech, které nabízejí nové technologie pro podporu tělesné zdatnosti.

Rutgers Herman, výkonný ředitel EHFA a moderátor fóra, shrnul výsledky jednání do závěrečného prohlášení, v němž vyzdvihl zásadní roli inovací při úspěchu každé firmy, tedy i fitness společnosti. Vytváření dlouhodobé hodnoty pro své zákazníky, díky zavádění nových produktů a služeb nebo přehodnocení stanovených postupů, to je cesta k nárůstu na 80 milionů spotřebitelů ve fitness oblasti do roku 2020.

Za fotografii děkujeme Mgr. Janě Havrdové.

Do roku 2020 zdvojnásobit počet spotřebitelů v evropském fitness průmysluDo roku 2020 zdvojnásobit počet spotřebitelů v evropském fitness průmyslu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka