Do afi paláce vtrhne adrenalinová xtreme show!

těšte se na extrémní sporty, minirampu a taneční osvěžení v podání skupiny t-bass

Až se ve školách rozdá vysvědčení, začne v AFI Paláci program, který vás rozhodně zvedne ze židle. Xtreme show plná adrenalinu začíná v pátek 28. června 2013 od 10 hodin a potrvá do večera. Pro všechny adrenalinové nadšence, ale i pro neznalé zvědavce je připravena přehlídka extrémních sportů jako jsou Freestyle BMX, Skatebording nebo In-line Freestyle Scootering. Nově se také představí Free Running, akrobatická sportovní disciplína vycházející z Parkouru.

Milovníci extrémních sportů si přijdou na své během exhibice VSA teamu. V prostorách AFI Paláce bude instalována mobilní minirampa, proběhne množství workshopů pro veřejnost a během dne vystoupí taneční skupina T-Bass. Bonusem programu budou soutěže o ceny. Vstup je zdarma.

 

Nebudou chybět ani workshopy, na kterých bude možné si vyzkoušet školu ježdění, naučit se základní triky nebo zdokonalit svou techniku jízdy. Další workshopy bude mít připravené také oblíbená taneční skupina T-Bass z Pardubic známá z několika celostátních soutěží, která během dne několikrát vystoupí a naláká na tu správnou letní atmosféru.

 

Další adrenalinovou bombou, kterou si diváci jistě užijí, bude také exhibice VSA teamu, který představí nejlepší jezdce předvádějící oblíbené extrémní sporty jako je Freestyle BMX, Skateboarding, In-line Freestyle Scootering nebo disciplínu Free Running. Free Running vychází z Parkouru, což je disciplína, jejímž základem je přemístění se z bodu A do bodu B a překonávání překážek v městském nebo venkovském prostředí pouze za pomoci vlastního těla a akrobatických prvků jako jsou přeskoky, salta, šplh a podobně. Free Running oproti Parkouru klade větší důraz na estetičnost a krásu pohybu.

 

„Konec školního roku je pro všechny školou povinné pochopitelně dlouho očekávaným dnem a proto věříme, že právě adrenalinová párty bude tím nejlepším zahájením letních prázdnin. Přeměna AFI Paláce na skate park velmi nadchla už v loňském roce a společně s dalšími atraktivními novinkami určitě zaujme i letos,“ říká Zuzana Kubíčková, marketingová manažerka AFI Paláce.

 

Fotografie zaslala Denisa Kolaříková, Crest Communications a.s. - děkujeme.



Do afi paláce vtrhne adrenalinová xtreme show!Do afi paláce vtrhne adrenalinová xtreme show!Do afi paláce vtrhne adrenalinová xtreme show!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka