DNY FITNESS s ČESKO SE HÝBE

20. - 22. září 2013

Dny otevřených dveří ve více než 200 fitness centrech po celé České republice. DNY FITNESS jsou pořádány pod hlavičkou nezávislé iniciativy Česko se hýbe, která má ve svém programu  podporu zdravého životního stylu a pravidelné fyzické aktivity jako jeho nedílné součásti. Záměrem projektu je přivést před začátkem hlavní sezóny do fitness center co největší množství potenciálních zájemců o pravidelné sportování a představit jim nabízené služby, kurzy a připravené rozvrhy hodin.

Základní princip spočívá v tom, že zapojená fitness centra nabídnou své služby v těchto dnech zdarma a dle svých možností a také preferencí připraví pro nově příchozí návštěvníky atraktivní program.

Loňského ročníku se zúčastnilo přes 5 000 návštěvníků, kteří měli ve více jak 120 připojených fitness centrech možnost poznat prostředí, vyzkoušet si nejrůznější skupinové lekce a pohovořit s profesionálními trenéry či výživovými poradci. Akce se setkala s obrovským úspěchem nejen mezi zúčastněnými, ale také se těšila velké pozornosti odborné veřejnosti a médií.

V letošním roce se do projektu zapojil zatím rekordní počet více než 200 fitness a sportovních center z celé České republiky. Všechna centra jsou komunikována prostřednictvím platformy Českého registru fitness profesionálů, kde má každé svůj profil obsahující základní informace o průběhu DNŮ FITNESS právě v jeho prostorách. Široká veřejnost může zapojená fitness centra vyhledávat podle kraje nebo fitness specializace. Nechybí ani mapa České republiky s přehledem všech připojených center.

 

Přijďte si zdarma vyzkoušet lekci nebo hodinu pod vedením zkušených lektorů a instruktorů.


DNY FITNESS VÁM OTEVŘOU DVEŘE K POHYBU !

 

Seznam připojených fitness center naleznete zde

DNY FITNESS s ČESKO SE HÝBE DNY FITNESS s ČESKO SE HÝBE

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka