Digitální keramický tisk na sklo

IMAGE GLASS

Je ideální volba dekorování skleněných prvků v domácnosti a komerčních prostorů jako jsou stěny, dveře, zábradlí, sprchové zástěny a kouty, obklady do koupelen nebo za kuchyňskou linkou, recepční pulty, turnikety a v neposlední řadě i skleněné fasády. Žádná fólie, pískování nebo laminace ale keramický tisk na sklo, který zaručí stálost barev a odolnost proti poškrábání, vysokým teplotám, vodě nebo UV záření po celou dobu životnosti skla.

Kromě novodobého vzhledu příček a dveří, prostor opticky zvětší. Skleněné schodišťové zábradlí zajistí dostatečné denní osvětlení schodišťových stupňů, zasklené balkónové a terasové zábradlí maximalizuje množství světla pronikajícího do interiéru balkónovými dveřmi.

Prostory odpočinku a relaxace nemusí být jen snůškou strohých stavebních dílů, potřebného nábytku a předmětů, které k životu potřebujeme, ale mohou vytvářet harmonické prostředí, které podvědomě pozitivně působí na smysly a utvářejí celkovou harmonii.

Naprostou novinkou jsou skleněné dveře a stěny s vizuálním efektem Image Glass „double vision“ kde lze kombinací průhledných a neprůhledných ploch dosáhnout velmi nečekaných oboustranných vizuálních efektů. Vytvoří tak dominantní prvek předělu dvou místností, kde je z každé strany viditelný odlišný motiv a zároveň je vidět skrze tyto motivy. Tato možnost představuje zatím neobjevený potenciál dekorování skla.

Vysoká odolnost a bezpečnost

Sklo s potiskem Image Glass je vždy bezpečnostní - tvrzené, takže obavy z poškození skla nebo vážného úrazu nejsou na místě.

Přijďte nás navštívit v Kroměříži na ulici Chropyňská 2848 (vjezd z ulice Kaplanova) firma Frajt s.r.o. a divize IMAGE GLASS nebo na našich internetových stránkách www.imageglass.cz nebo www.frajt.cz . Samozřejmě nás můžete kontaktovat pomocí e-mailu : frajt@frajt.cz a na tel.čísle +420 573 335 700.

Zdroj a fotografie: Firma Frajt s.r.o. - děkujeme.

Digitální keramický tisk na skloDigitální keramický tisk na skloDigitální keramický tisk na skloDigitální keramický tisk na sklo

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka