DietFitness v Edenu byl slavnostně otevřen

Nový světový trend již potřetí v Praze

Přímo v nákupním centru Eden byla slavnostně otevřena pobočka revolučního konceptu zbavování se tuků a zvyšování kondice DietFitness. Naše redakce byla při tom.

DietFitness je zaměřený na redukci tuků a zvyšování kondice. Nejde ale jen o nárazovou povánoční dietu spojenou s několika návštěvami posilovny, ale o nový životní styl. Základem koncepce DietFitness je kruhový trénink pod 100% kontrolou speciálních měřičů a odborně proškolené trenérky(ra), vyvinutý speciálně pro potřeby lidí trpících nadváhou či obezitou, ale i těch, kteří si chtějí svoji současnou váhu udržet v normálu.

Jedná se o tréninkový program, který při minimálním úsilí procvičí všechny hlavní svalové skupiny, zvýší kondici a zlepší pohybovou koordinaci. V centrech DietFitness je pohybová aktivita vedena na speciálních strojích, díky kterým klient procvičí horní i dolní polovinu těla, bříško, zadeček i stehna, a je během celého cvičení efektivně monitorován pomocí speciálních kardiovaskulárních měřičů.

Vše je podpořeno komplexní diagnostickou analýzou těla, nutričními produkty a poradenstvím DietFitness, a to pod vedením odborně proškoleného personálu. „Tuto efektivní kombinaci v současné době nenabízí žádný koncept podobného typu. Jedinečnost projektu by se dala shrnout jednoduchým vzorcem: Diet + Fitness (výživa + pohybová aktivita) = prevence. To znamená, že metody DietFitness mohou využívat i lidé, kteří se chtějí nadváhy vyvarovat. Ti, kteří chtějí svoji již vzniklou nadváhu řešit, mohou při pravidelném cvičení v DietFitness shodit za měsíc 4 i více kilogramů,“ vysvětluje Jan Bejdák.

Od 15. prosince je tu možnost novou pobočku DietFitness v Edenu vyzkoušet na vlastní kůži. Navíc je pro prvních 100 registrovaných zákazníků připravena zajímavá sleva. Proto neváhejte, a přijďte naplňovat novoroční předsevzetí s předstihem.

DietFitness v Edenu byl slavnostně otevřenDietFitness v Edenu byl slavnostně otevřenDietFitness v Edenu byl slavnostně otevřenDietFitness v Edenu byl slavnostně otevřen

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka