DietFitness – revoluční novinka ve fitness.

Otvíráme první DietFitness v České republice. Až 15 kg dole za 3 měsíce – zdravě, rychle, trvale. Nevěříte? Stačí vyzkoušet. V zájmu vaší postavy, začněte ještě dnes.Využijte jedinečnou příležitost zakoupit si 2 lekce cvičení za 190 Kč. Voucher platí do 31. ledna 2012. Majitel voucheru v případě uzavření smlouvy na klubové členství klubu DietFitness nejpozději do 31. ledna má garantovanou slevu ve výši 50% na členský poplatek. Staňte se členy klubu DietFitness.

Vše si navíc můžete vyzkoušet v „DietFitness – den otevřených dveří“ o víkendu 7. – 8. ledna 2012. Zde si můžete cvičení vyzkoušet, můžete si nechat udělat základní analýzu těla nebo vám instruktoři poradí jak začít s cvičením. To vše zažijete pod kontrolou vyškolených instruktorů a speciálních měřičů - barevná terapie.

Více informací o DietFitness získáte na www.dietfitness.cz.  Ukázku lekce si můžete prohlédnout na praha9.dietfitness.cz/video-dietfitness.html

Základem koncepce Diet Fitness je kruhový trénink pod 100% kontrolou speciálních měřičů a instruktora(ky), vyvinutý speciálně pro potřeby lidí trpících nadváhou/obezitou, ale i těch, kteří si chtějí svoji současnou váhu udržet v normálu. Jedná se o tréninkový program, který při minimálním úsilí procvičí všechny hlavní svalové skupiny, zvýší kondici a zlepší pohybovou koordinaci.

Náš tréninkový program je účinný díky používání hydraulických tréninkových zařízení a K2HIKING trenažérů. Trénink se přizpůsobí individuálním požadavkům a silovým možnostem každého klienta(ky).

Po každých 60 sekundách cvičící opouštějí zařízení, na kterém cvičí, a pokračují mírnějším cvičením (např. aerobik nebo stabilizace), jež má za úkol aktivní regeneraci organismu. Tento čas lze využít i na jiný trénink a za hodinu projít všemi šesti fázemi, které jsou při tréninku důležité: zahřátí, posilovací cviky, koordinační cviky, vydýchání, strečink a vyhodnocení pomocí grafu.

Touto vyváženou kombinací cviků lze dosáhnout harmonického zlepšení všech stránek fyzické kondice jednotlivců: síly svalů, vytrvalosti, koordinace a pohyblivosti. Kromě toho pravidelný trénink v klubu Diet Fitness příznivě ovlivní duševní zdraví, a celkově zlepší náladu. Skupina lidí s podobnými cíli a osobní trenér(ka) poskytnou dostatečnou motivaci na to, aby „vnitřní lenoch“ každého z nás neměl žádnou šanci!

Až 15 kg dole za 3 nměsíce zdravě, rychle a trvale.

Stačí cvičení 3 x týdně po 40 minutách a kila jdou dolů

Staňte se členy klubu DietFitnes.

DietFitness – revoluční novinka ve fitness.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka