DietFitness – fitness zaměřené na tuky

Obezita je epidemií – čísla varují! Míra obezity se za posledních 20 let ve většině zemí EU více než zdvojnásobila. V současné době žije v EU více než 50% mužů a žen trpících nadváhou. Zhruba 23% žen a 20% mužů je obézních. Ještě více alarmující jsou tato čísla týkající se dětí, plných 60% z nich trpí nadváhou! Nejvhodnější doba začít podnikat s DietFitness!

DietFitness – je fitness zaměřené na tuky

Trh České a Slovenské republiky nabízí velký prostor s dostatečným počtem budoucích zákazníků pro otevírání nových fitcenter zaměřených na redukci hmotnosti s jedinečným systémem kontroly každého klienta profesionálním měřícím přístrojem během cvičení.

Rostoucí tlak a síla konkurence bude značně omezovat fungování a rozvoj stávajících ,,klasických fitcenter“, pokud se nestanou součástí aliancí, kooperací nebo franchisových sítí a v blízké budoucnosti u nich lze očekávat ekonomické nebo dokonce existenční problémy.

Proč nevyužít i v tomto oboru na českém trhu zatím méně známý, ale ve světě již vyzkoušený a osvědčený podnikatelský systém, jako je FRANCHISING? Tato metoda podnikání umožňuje podnikatelům zůstat samostatnými, využívat výhod, jaké mají jen velké a většinou nadnárodní řetězce, a tím pádem i dosahovat v podnikání výrazně lepších výsledků, doprovázených mnohem nižšími podnikatelskými riziky.

Co je to DietFitness?

Základem koncepce DietFitness je kruhový trénink pod 100% kontrolou speciálních měřičů a instruktora(ky), vyvinutý speciálně pro potřeby lidí trpících nadváhou/obezitou, ale i těch, kteří si chtějí svoji současnou váhu udržet v normálu. Jedná se o tréninkový program, který při minimálním úsilí procvičí všechny hlavní svalové skupiny, zvýší kondici a zlepší pohybovou koordinaci.

Náš tréninkový program je účinný díky používání hydraulických tréninkových zařízení a K2HIKING trenažérů. Trénink se přizpůsobí individuálním požadavkům a silovým možnostem každého  klienta(ky).

Po každých 60 sekundách cvičící opouštějí zařízení, na kterém cvičí, a pokračují mírnějším cvičením (např. aerobik nebo stabilizace), jež má za úkol aktivní regeneraci organismu. Tento čas lze využít i na jiný trénink a za hodinu projít všemi šesti fázemi, které jsou při tréninku důležité: zahřátí, posilovací cviky, koordinační cviky, vydýchání, strečink a vyhodnocení pomocí grafu.

Touto vyváženou kombinací cviků lze dosáhnout harmonického zlepšení všech stránek fyzické kondice jednotlivců: síly svalů, vytrvalosti, koordinace a pohyblivosti. Kromě toho pravidelný trénink v klubu DietFitness příznivě ovlivní duševní zdraví, a celkově zlepší náladu. Skupina lidí s podobnými cíli a osobní trenér(ka) poskytnou dostatečnou motivaci na to, aby "vnitřní lenoch" každého z nás neměl žádnou šanci!

Někam dejte následující: 15kg dole za 3 měsíce – zdravě, rychle, trvale

Koho hledáme

Ideálním partnerem pro tento koncept je podnikatel, který:

  • cítí příležitost v oblasti diet fitness
  • podporuje myšlenku dlouhodobého odstraňování tukových zásob a trvalé udržení hmotnosti
  • disponuje nebytovými prostory 120-150m2 (u nového projektu) a nebo disponuje nebytovými prostory 50m2 a více (u stávajícího fitcentra)
  • dosáhne na počáteční investici do 700 000,- Kč bez DPH (komplexní balíček)

Kdo budou vaši klienti? Ti, kteří …

  • chtějí shodit 15kg za 3 měsíce – zdravě, rychle, trvale
  • chtějí rychle a účinně vyřešit problém s nadváhou, či obezitou
  • mají za sebou mnoho diet a bez efektu
  • nechtějí ztrácet svalovou hmotu, ale tuky
  • chtějí zhubnout rychle a zůstat štíhlí
  • se chtějí zbavit tuků bez JoJo efektu, či-li trvale a jednou pro vždy
  • chtějí spatřit svoje břišní svaly
  • se chtějí opět kouknout nazí do zrcadla
  • si budou chtít obléknout šaty jako před 10 lety nebo před těhotenstvím
  • budou chtít obléknout příliš těsné oblečení
  • se chtějí zcela bez zábran a zahalení procházet po pláži
  • chtějí pochválit, dodat sebevědomí a motivaci
  • budou chtít doporučit vhodnou stravu a sestavit zdravý jídelníček
  • budou chtít 100% podporu při realizaci jejich snu
  • se cítí nezdravě a v beznaději
  • mají před sebou nějaké významné datum
  • chtějí zatraktivnit vzhled, vylepšit kondici a zdraví
  • chtějí překvapit svého partnera novým vzhledem
  • se již vzdali naděje na redukci hmotnosti
  • se chtějí spolehnout na logické, vyzkoušené a osvědčené metody v praxi

Vize franchisového systému DietFitness:

Franchisingový koncept DietFitness spojí výhody malého podnikání s výhodami velkého franchisového systému: koncentrace v nákupu, společné využívaní a synergie v oblasti poskytování služeb zaměřených na snižování nadváhy a obezity, moderních informačních a komunikačních technologií, centrální marketing, vybudování a provoz sítě pod jednou zastřešující značkou na franchisové bází podnikání.

Centrální marketing, reklama a podpora návštěvnosti

Cílem centrálního marketingu je zvýšit znalost značky DietFitness, vytvořit její pozitivní image a asociace k této značce na trhu, a tím dosáhnout zvýšení obratu provozoven DietFitness.

Franchisový poskytovatel zpracovává kromě marketingových strategií pro každý hospodářský rok centrální koncepci propagace a reklamy, podpory prodeje, public relations a mediální plán. Vedle toho připravují marketingoví odborníci i reklamní kampaně před otevřením každé nové franchisové provozovny.

Franchisoví příjemci  - nejdůležitější faktor úspěchu systému DietFitness

Mít kvalitní, atraktivní, konkurenceschopný a hlavně ekonomicky zajímavý franchisový systém, je důležitým předpokladem úspěchu. Avšak nejdůležitějším faktorem úspěchu každého franchisového systému jsou jeho franchisanti.

Společně budeme silní

Franchisový systém DietFitness vytváří a posiluje konkurenceschopnost svých partnerů především prostřednictvím centrálních nákupů, jednotného marketingu a promyšlené expanzi celé sítě.

Obchod a Vaše spádová oblast

Franchisový systém DietFitness podporuje a vytváří podmínky pro aktivní činnost franchisantů v jejich spádových oblastech. Cílem je získání a dlouhodobé udržení loajality zákazníků!

Franchisový koncept DietFitness nabízí perspektivu a jistější podnikání

Franchisový koncept DietFitness spojuje výhody malého podnikání s výhodami velkého franchisového systému. Nabízí koncept "na klíč" a "franchisový balík" pro úspěšné vybudování a řízení provozoven DietFitness.

Společný cíl a strategický záměr konceptu

Vybudovat kvalitní a známou značku v tržním segmentu provozoven fitcenter, zaměřených na snižování nadváhy/obezity současné populace na bázi franchisového podnikání.

Franchisové provozovny DietFitness

Inovativní, moderní, profesionálně vedené provozovny fitness pod jednou značkou, které nabízejí více než jen fitness.

Franchisová systémová centrála DietFitness

Poskytuje know-how, služby a koncepty pro vybudování, provoz, řízení a rozvoj franchisových provozoven DietFitness. Nabízí poradenství, školení a vzdělávání pro všechny pracovníky franchisového systému DietFitness.

DietFitness – fitness zaměřené na tukyDietFitness – fitness zaměřené na tukyDietFitness – fitness zaměřené na tukyDietFitness – fitness zaměřené na tukyDietFitness – fitness zaměřené na tukyDietFitness – fitness zaměřené na tuky

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka