Dětské SPA

Přestože je dnes moderní zdravý životní styl, patří nadváha a nedostatek pohybu k nejzávažnějším civilizačním problémům, a to platí i pro děti. Ačkoli některé wellness hotely jsou dětem nepřístupné, jiné, spíše zahraniční hotely, naopak rozšiřují své služby o tzv. dětské SPA.

Jedním z příznivců této myšlenky je např. majitel hotelu v rakouském Kleinkirchheimu Markus Ronacher, který svůj hotel rozšířil o tzv. KinderSpa. Mezi cíle tohoto nápadu patřilo ukázat rodinám s dětmi, jak může být pohyb zábavný, jak skvěle se může člověk cítit ve zdravém těle a že i zdravé jídlo může být velmi chutné.

Ronacher začal tedy ve svém SPA hotelu malým návštěvníkům dopřávat podobné služby, samozřejmě uzpůsobené jejich potřebám: např. různé druhy masáží, tělové zábaly atd. Pohybové aktivity děti mohou provádět ve skupinkách, což je pro ně jistě zábavnější a rodiče si zatím mohou oddychnout třeba ve vířivce. Do rukou profesionálních kosmetiček se mohou, stejně jako jejich maminky, svěřit i malé slečny. Pro ty je připravena kosmetická péče speciálně uzpůsobená jejich dětské pleti a oblíbené šminkování.

Když si rodiče zrovna neužívají některé z procedur nebo jiné relaxace, mohou své děti v dětském SPA pozorovat přes prosklené dveře a mít je tak neustále pod kontrolou. O prázdninách se v rakouském hotelu s názvem Hotel „Die Post" Ronacher schází i sto dětí, které společně tráví svůj aktivní odpočinek, zatímco si jejich rodiče mohou dopřát nerušenou relaxaci.

 

Dětské SPADětské SPADětské SPADětské SPADětské SPA

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka