Děti z dětských domovů zažily Mikuláše na vodě

V sobotu 4. prosince proběhla velmi zajímavá akce v Aquacentru Lagoon Letňany pro děti z dětských domovů a Klokánků „Mikulášská nadílka na vodě“. Akci pořádalo občanské sdružení Slunce dětem, jehož ředitelkou je Lilian Fischerová, ve spolupráci s projektem Aquainfo/Aquaamánie, Amazon Fruit, Chiquita, Darkys, Vero Moda, ConPro, Starbuck a Hero.

Děti měly možnost  zúčastnit se vodních soutěží jako je plavání na čas, lovení puků ze dna bazénu nebo plavání na nafukovacích banánech Chiquita. Další soutěžní disciplínou bylo sjíždění tobogánu na čas. Děti si také vyzkoušely aquazorbingovou kouli .

Dětem přišel zazpívat i Ondřej Ruml, který pak pod maskou Mikuláše rozdal dětem spoustu dárků. Za maskou anděla se skrývala Nikol Moravcová a v čertovi mohli přítomní poznat Bena Cristovaa. Celým odpolednem provázela moderátorka Ester Janečková. S organizací pomáhaly modelky a missky Bára Kolářová, Miroslava Košťanová, Gábina Dvořáková a Lucka Váchová – Křížková.

Velký dík patří  aquaparku Lagoon Letňany, který tuto akci pro dětské domovy ve svém aquaparku umožnil, jmenovitě panu Mikyskovi i celému kolektivu zaměstnanců, který se o děti z dětských domovů staral.

Projekt vzniká za podpory MMR.

Děti z dětských domovů zažily Mikuláše na voděDěti z dětských domovů zažily Mikuláše na voděDěti z dětských domovů zažily Mikuláše na voděDěti z dětských domovů zažily Mikuláše na voděDěti z dětských domovů zažily Mikuláše na vodě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka